KP-V:lle menestystä automaattitrapin aluekisoissa
2.8.2016 17:58 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Nuorten Y15 automaattitrapin Pohjanmaan aluemestarit: Ben Boström, Kim Vapola ja Pyry Rauma.

Automaattitrapin Pohjanmaan aluemestaruuskisat pidettiin 30.7.2016 Ylistarossa ja seuramme trap ampujat olivat suurella joukolla mukana.Kisat olivat menestys seuralle, sillä saaliina oli peräti 4 henkilökohtaista kultaa, 5 hopeaa ja 2 pronssia.

Joukkue kisoissa saaliina oli kultaa M20 sarjassa nuorten joukkueelle, naisten joukkueelle sekä miesten joukkueelle. Lisäksi miesten kakkosjoukkue päätyi pronssille.

Seuran ampujat pistivät peräti kuusi alue ennätystä uusiksi.Merja Ahola ampui peruskisan ennätykseksi 60 kiekkoa ja naisten joukkue teki tuloksen 115. Naisten joukkueessa ampuivat Jutta Kero, Mervi Sillanpää ja Tuija Niiranen. Naisille tuli viitosvoitto henkilökohtaisessa kisassa.

Miehissä Toni Varila ampui peruskisa ennätykseksi 69 kiekkoa ja miesten joukkue huimat 194 kiekkoa, alue ennätys siis sekin. Miesten joukkueessa ampuivat Ari Heikkiniemi, Manu Mastokangas ja Toni Varila.

Timo Vapola ampui ennätyksen LV1 sarjassa, jota ei vielä ole vahvistettu, koska Myllymäen Juhan LV2 luokassa ampuma tulos merkattuväärään sarjaan.

Nuorten Y15 sarjassa seuran alle 15 -vuotiaat pojat ottivat kolmosvoiton henkilökohtaisessa kisassa ja voiton joukkuekisassa uudella alue ennätyksellä. Joukkueessa ampuivat Pyry Rauma, Ben Boström ja Kim Vapola.

On hienoa seuratyötä kun vuoden aikana on saatu kasaan monta joukkuetta eri sarjoihin. Miesten joukkueet ovat olleet kasassa eri kokoonpanoilla jo vuosia, sitten saatiin naisten joukkue joka on niittänyt mainetta SM -kisoja myöten menestyksekkäästi. Vihdoin tulevaisuus alkaa olla turvattu kun nuorten joukkue osallistui alue kisaan ensimmäistä kertaa vuosiin. Lisää nuoria on innostunut mukaan, sen huomasi pariviikkoa sitten järjestetyllä nuorten leirillä.

Tulevaa viikonloppua värittää sitten Automaattitrapin SM kisat , jonne lähdetään taas jahtaamaan mitaleita. Hyviä osumia kaikille..


   
Lisää uutisia
Ammunta
«  Lokakuu   »
Kategoriat