Myllymäelle mestaruus SE tuloksella olympiatrapissa
Julkaistu: 19.08.2016 00.00

Juha Myllymäki oli oivassa vireessä Orimattilassa käydyssä olympiatrapin Suomen mestaruuskisoissa. Juha ampui uudeksi perussarjan Suomen ennätykseksi 45 kiekkoa, jolla irtosi LV2 luokan mestaruus. Tulos on erinomainen, sillä kisa hetkellä sää oli todella tuulinen ja sateinen. Juha paransi edellistä ennätystä yhdellä kiekolla.

LV1 luokassa Vesa Järvinen oli täysin omaa luokkaansa ampuen huikean SE tuloksen 69 kiekkoa. Vesa sai näin petrattua yleisen sarjan nelossijaansa voittamalla ylivoimaisesti sarjansa. Taitaa olla pitkään lyömätön ennätys.. Timo Vapola otti hopeaa tuloksella 33 kiekkoa. Timo taisteli alussa hyvin Vesaa vastaan mutta selkäkivut vaikeuttivat ammuntaa. Ensimmäisen sarjan aikana piti pyytää " tekninen aikalisä" tuomarilta, pikainen neuvottelu lääkärin ( Lotta Seppinen) kanssa, kipulääkettä naamaan ja takaisin radalle komennolla periksi ei anneta!!! Timo myönsi reilusti että kivut eivät ole syy hopea tilaan, vaan Vesan olevan tällä hetkellä Suomen paras LV1 ampuja.

Y15 sarjassa Kim Vapola nousi viidenneksi hyvän viimeisen sarjan jälkeen, eroa neljänteen sijaankin jäi vain yksi osuma. Kimillä oli jo toinen SM kisa, jossa ase vika tuotti on ongelmia. Taitaa olla uuden aseen hankinta edessä .Ennen kisaa oli nuorilla leiritys, jossa Kim ampui tasaisesti yli 20 kiekon tuloksia, mutta itse kisassa iski sitten jännitys, yli yrittäminen ja rentous katosi. - Eka pummin jälkeen alkoi jalat tärisemään, sitä ei ole aiemmin sattunut, Kim kommentoi ensimmäisen kisapäivän jälkeen.

Y50 sarjassa Ari Heikkiniemi oli viides tuloksella 103. Ari aloitti kisan hyvin, mutta kaksi 19 kiekon tulosta tiputtivat Arin pois kärki kahinoista. Ei vaan nyt kulje - Ari tuumasi. Reijo Luomalalla (91) sen sijaan kulki toinen päivä hyvin ja Reijo nosti sijoitustaan ollen 18. sarjassa Y50.

Y60 sarjassa Risto Paavola päätyi sijalle 16 tuloksella 89.Riston sarja oli tasainen, joskin neljäs ammunta lipsahti heikommaksi. Pari lisä osumaa olisi nostanut Riston kympin sakkiin.

Y50 joukkuekisassa KP-V:n joukkue Ari, Reijo ja Risto tulivat viidenneksi.