Lotta Seppinen Trapin SM finaalin kuudes
Julkaistu: 04.08.2019 00.00

Lotta Seppinen oli oivassa vireessä Mäntsälässä järjestetyissä Olympiatrapin Sm -kisoissa. Lotta ampui peruskisassa tuloksen 97 kiekkoa ja oli kuudes ja viimeinen finaaliin päässyt ampuja. Edellä oli vain maajoukkueampujat ja Satu Pusila (maailmanmestari vuosien varrelta). Finaalissa osumia tuli Lotalle 12 ja näin sijoitukseksi tuli kuudes sija. Naisten kisan ykköseksi nousi peruskisan voittanut OSUn Satu Mäkelä-Nummela (111)joka voitti NMAn Satu Pusilan (102) finaalissa osumin 38-37. SSGn Mopsi Veromaa (110) oli finaalin kolmas rikottuaan 30 kiekkoa. Osun Marika Salmi ja Noora Antikainen ampuivat molemmat peruskisassa tuloksen 108 kiekkoa. Finaalissa Marika vei nelossijan osumin 26-21.

Miesten kisassa peruskisan vahvin oli Osun Matias Koivu joka rikkoi 119 kiekkoa. Kakkosena oli toinen nuori ampuja Vili Kopra tuloksella 114 joka uusinnassa kukisti saman tuloksen ampuneen seurakaveri (OSU) Jukka Laakson. Peruskisan nelonen oli SSGn Vesa Järvinen 113 osumallaan ja viides RMYn Eemil Pirttisalo joka kukisti uusinnassa Veli-Matti Matikaisen (SSG) 1-0, molempien rikottua peruskisassa 112 kiekkoa.

Finaalin vahvin oli Laakso voitettuaan Matikaisen osumin 45-41. Koivu otti pronssia tuloksella 31 osumaa.
Vesa Järvinen oli neljäs ammuttuaan 28 kiekkoa. Kälviäläinen Eemil Pirttisalo oli viides tuloksella 21 ennen Vili Kopraa joka rikkoi 14 kiekkoa.

Kim Känsälä ampui jälleen mainiosti ja jäi valitettavasti yhden kiekon päähän finaalista. Kimin peruskisan tulos oli 111 ja sijoitus yhdeksäs. Kimin kisaan mahtui yksi täydellinen sarja, jossa hän onnistui rikkomaan kaikki 25 kiekkoa. Tuosta suorituksesta järjestävä seura palkitsi Kimin kuvassa näkyvällä alumiinikiekolla.
Toni Varila rikkoi 99 kiekkoa ja sijoittui sijalle 29.