Nissilä vei Beretta 1 - cup kisan Kaustisella
19.8.2019 17:01 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Osuma 99% varmuudella

Timo Nissilä (RMY) oli kovassa iskussa lauantaina Kaustisella ammutussa Beretta 1 - cup kisassa. Yleisessä sarjassa ampunut Nissilä rikkoi huimat 99/100 kiekkoa eli vain yksi kiekko karkasi. "No sekin oli oma vika kun huomasin että aseen perä ei ollut oikealla kohdalla enkä purkanut asentoa" - tuumasi Nissilä kisan jälkeen.
Nissilän sarjat olivat 25,25, 24 ja 25. Sarjan kakkoseksi ampui KP-V:n Manu Mastokangas, joka rikkoi 93 kiekkoa.
Manullakin kovat sarjat 24, 20, 25 ja 24. Sarjan kolmostilasta käytiin uusinta kun RMY:n Ari Heikkiniemi ja Pekka Boren ampuivat saman tuloksen 90 kiekkoa. Ari vei uusinnan osumin 8-7 ja nappasi näin kolmos- pytyn. KP-V:n Kim Känsälä oli kahdeksas tuloksella 84.

Naisten sarjan ykkönen oli PHA:n Päivi Konttinen joka rikkoi 85 kiekkoa. Sarjan kakkoseksi nousi KurA:n Merja Korhonen ennen seurakaveri Marjo Uusitaloa. Merjan tulos 82 ja Marjon 81 osumaa. KP-V:n Merja Ahola oli neljäs tuloksella 74 ja Mervi Sillanpää kuudes tuloksella 68.

Y20 sarjassa oli YMS:n jäsenten välinen kisa kun Max Ruusula sai vastaansa Santtu Salon. Max oli tällä kertaa vahvempi ja voitti tuloksella 76 kiekkoa. Vasta 12- vuotias Santtu ampui 72 kiekkoa ja täytyy sanoa että oli ilo katsoa nuoren pojan ammuntaa.

Y50 sarjassa KKV:n Jukka Ropilo ampui tarkasti ja oli ykkönen tuloksella 87 kiekkoa, KannA:n Mauno Ylikangas oli sarjan kakkonen tuloksella 82 osumaa. Kolmas tila meni uusintaan kun sekä KP-V:n Juha Myllymäki että LMS:n Timo Polvi ampuivat tuloksen 81. Juha oli uusinnassa vahvempi osumin 1-0 ja nappasi itselleen pytyn. KP-V:n Arto Lahti oli kuudes tuloksella 76 kiekkoa.

Y60 sarja oli erittäin kova tasoinen kun sekä Ismo Ruha (KMY) että ViitA:n Vesa Laahanen ampuivat tuloksen 91 kiekkoa ja joutuivat uusintaan. Ja siitä uusinnasta tuli jännittävä, sillä vasta kymmenes vuoro toi ratkaisun Ruhan hyväksi osumin 10-9. Ilmajoen Ari Ojala rikkoi 88 kiekkoa ja oli sarjan kolmas. KP-V:n Reijo Luomala ampui yhdeksänneksi rikottuaan 72 kiekkoa, ja Erkki Kaustinen oli yhdestoista tuloksella 71 kiekkoa.

Y70 sarjan voiton nappasi RMY:n Matti Honkaharju tuloksella 84 kiekkoa, ViitA:n Reijo Argillanderin ollessa sarjan kakkonen tuloksella 79 osumaa. Kolmanneksi ampui EUSA:n Olavi Soini rikottuaan 69 kiekkoa. KP-V:n Risto Paavola oli sarjassa neljäs ammuttuaan 63 kiekkoa.

Y75 sarjassa käytiin kova tasoinen kisa , jossa kärki kolmikko ampui kaikki yli 80 kiekon tuloksen. Sarjan ykköseksi ampui JMS:n Reino Kriikkula tuloksella 86 ja voitti kahdella kiekolla YMS:n Taisto Mäkisen ( 84 ).
Sarjan kolmas oli ViitA:n Aimo Varis tuloksella 81 kiekkoa.


   
Lisää uutisia
Ammunta
«  Lokakuu   »
Kategoriat