FC Brändöpojkarna - KP-V etu

Vamian Hansakampus

Otteluraportti Etu - FC Brändöpojkarna

Voittohan sieltä tuli!

Etu lähti Vaasaan hakemaan hyvää päätöstä kaudelle ja sehän saatiin. Helpolla voitto ei tullut Vaasan pienessä salissa, jossa vastahyökkäyksiä tuli todella nopeastikin. Pelin alku oli Etun hallintaa kolmella maalilla ja Tiia-Maria Karvosen loistavilla torjunnoilla, mutta Brändöpojkarna pääsi kaventamaan 3-1:een juuri ennen taukoa. Toisella puoliajalla vaasalaiset saivat hyvän kirivaihteen päälle ja oli jo maalin päässä tasapelissä (3-4), mutta Etu teki ryhtiliikkeen ja sai tehtyä turvallisen 3-5 maalin. Loistavasti torjunut Teresa Deliá loukkasi jalkansa juuri ennen ottelun loppua, toivotaan ettei käynyt pahemmin. Mukana olleita pelaajia kierrätettiin ja kaikki pelasivat hyvin ja uhrautuvasti. Etulle tyypilliseen tapaan missään vaiheessa ei luovutettu ja joukkue antoi kaikkensa. Kiitos tästä kaudesta!