KP-V etu, Naisten Futsal-Ykkönen

KP-V etu - KaDy 2

Kaustinen, Urheilutalo

Otteluraportti Etu - KaDy

Kaustisella pelattiin kauden viimeinen kotipeli ja hyvästä yrityksestä huolimatta vastustajat veivät pisteet kotiin luvuin 4-5. Peli oli tasainen ja vauhdikas ja tauolle siistyessä varsin tasainen (1-1). KaDy:n pelaaminen oli tasaista koko ajan, Etulle puolestaan tuli suvantovaihe toisella puoliajalla ja siinä vaiheessa KaDy käytti tilaisuuden hyväkseen. Etu kuroi eroa umpeen matkan varrella, mutta edes lopun reikäpaitapeli ei auttanut tässä tilanteessa. KaDy tiivisti peluuttamista lopussa, mikä myös kertoi heidän tarpeestaan puolustautua Etun hyökkäyksiä vastaan.

Etun maalintekijöinä oli tänään Jenny Le, Sofia Peltola, Taru Paavola ja Roosa Salonen. Parhaana pelaajana palkittiin ikiliikkuja Jenny Le.