9
HEL
15.00
KP-V etu, Naisten Futsal-Ykkönen

KuPS Naiset - KP-V etu   

Kuopio, Ylä-Pyörön koulu

Otteluraportti KuPS - Etu

Kannatti käydä Kuopiossa!

Voittohan sieltä tuli, vaikka ennakkoon oli odotettavissa kovaa vääntöä. KuPS voitti edellisen taistelun ja Etu lähti tähän koitokseen revanssimielellä. Ottelu alkoi jo ennen varsinaista peliaikaa kun vastustajien valmentaja väitti Taru Paavolan polvitukea sääntöjen vastaiseksi, mitä se ei tietenkään ollut. Tästä tilanteesta kuitenkin sisuunnuttiin ja opittiin puolin ja toisin että kannattaa keskittyä omien pelaajien varusteisiin ja pelaamiseen.

Taktiikkana oli prässätä ylhäältä ja pakottaa KuPS sitä kautta virheisiin ja se osoittautukin hyväksi tavaksi pelata, he joutuivatkin roiskimaan pitkää palloa. Etu hallitsi ottelua, mutta siitä huolimatta vastustajat pääsivät tekemään ensimmäisen maalin komealla kaukovedolla. Etulla ei ollut kuitenkaan hätä kädessä, vaan Salla Lillsund pääsi aika nopeasti kuittaamaan pelin tasoihin.

Toinen puoliaika ei ollut niin fyysinen kuin ensimmäinen ja molemmat joukkueet pelasivat tarkasti ja tiesivät, että seuraava maali voi ratkaista pelin. Etulla oli maalipaikkoja vaikka muille jakaa, mm, Essi Rahkonen paukutteli tolppia ahkeraan, mutta seuraavan maalin teki KuPS merkkausvirheen ansiosta. Etu näytti kuitenkin taisteluilmeensä ja tulivat pian tasoihin Laura Koskisen maalilla. Peli näytti tässä vaiheessa päättyvän tasapeliin, ottelua oli jäljellä puoli minuuttia kun Etu otti kannattavan aikalisän. Sivurajatilanne mietittiin tarkasti ja Julia Järvelä pääsi viime sekunneilla hienon harhautuksen jälkeen tekemään voittomaalin. KuPS yritti vielä pelata reikäpaidalla, mutta aika loppui kesken.

Ottelun parhaaksi valittiin ansaitusti Taru Paavola, joka laittoi kaiken likoon pelikentällä (kiitos tästä kuuluu KuPS:n valmentajalle joka herätti karhun).

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)