PJK - KP-V Monkulat

Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Kauden viimeisestä vieraspelistä selvä tappio

Monkuloille pisteetön reissu Pirkkalaan.

Monkuloiden kauden viimeinen vierasottelu käytiin Pirkkalassa, jossa vastassa oli sarjakolmonen PJK. Monkulat on varmistanut jo putoamisen Kakkoseen, kun taas PJK taistelee paikasta liigakarsintaan.

Otteluun lähdettiin 9 kenttäpelaajan ja 2 maalivahdin voimin ja jobinpostia saatiin heti lämmittelyssä, kun Santtu Lehdon jalka ei kestänyt pelaamista, joten nuori lupaus Atte Taipale nostettiin avausnelikkoon.

Alku oli tasaista vääntöä molempien luodessa hyviä maalipaikkoja, mutta maalivahdit Janne Björkgren & Nico Suomalainen olivat ohittamattomia aina ottelun 8. minuutille asti, jolloin kotijoukkue PJK pääsi siirtymään 1-0 johtoon. Tämän jälkeen jakson loppuhetkillä sattui synkkä hetki ja PJK siirtyi tauolle jo 4-0 lukemissa.

Toisella jaksolla PJK näytti minkä takia joukkue on useamman ottelun voittoputkessa. Joukkue jaksoi prässätä ylhäältä ottelun alusta loppuun ja viimeisteli tyylikkäitä osumia.

Monkuloiden ainoan osuman viimeisteli Jussi Mikkola, Aaro Hedmanin syötöstä ja loppulukemat olivat lopulta hieman tylyt 11-1 (4-0).

Sarjaa on jäljellä enää kaksi ottelua ja molemmat pelataan kotikentällä Kaustisen Urheilutalolla. Seuraavan kerran pisteistä taistellaan tulevana lauantaina, jolloin EBK, Espoosta saapuu ottamaan mittaa klo 16.00 alkavassa ottelussa.