22
HEL
16.00
Monkulat, Miesten Futsal-Ykkönen

KP-V Monkulat - Zenith  

Kaustinen, Urheilutalo

Vieraita Helsingistä

Monkulat saa vieraita Helsingistä.

Monkuloilla on luvassa lauantaina 22.2 klo 16.00 alkavassa ottelussa haastava koitos, kun sarjassa toisena tasapisteissä Kiiston kanssa oleva Zenith, Helsingistä saapuu Kaustiselle.

Zenith voitti edelliskierroksella näytöstyyliin sarjassa 7. olevan EBK:n kotikentällä lukemin 8-1, kun taas Monkulat kävi Turussa pyörähtämässä häviten ottelun 6-1.

Vierasjoukkue Zenithiä ennakoitiin kauden alussa sarjan häntäpäähän, mutta on yllättänyt kaikki ja tavoittelee tällä hetkellä suoraa nousua liigaan. Joukkue on hankkinut täsmävahvistuksia ja on esiintynyt läpi kauden tasaisen vahvasti. Joukkueen paras pistemies on liigajoukkue JoSePasta täksi kaudeksi Zenithin riveihin siirtynyt Jose Ikonen tehoin 9+14 ja takana vaanii viime kaudella Kaustisella 5 maalia iskenyt Hassan Yaghoubi tehoilla 15+5. Kotijoukkue saakin olla näiden kavereiden kanssa varpaillaan.

Monkulat puolestaan on varmistanut sen, että ensi kaudella hommat jatkuu sarjaporrasta alempana, joten nyt pelataan enää kunniasta ja yritetään napsia pisteitä isommilta.

Joukkueen sairastupa on tyhjentymässä ja se onkin näkynyt viikon treeneissä, jossa on vihdoin väkeä riittänyt jopa täyden kentän loppupeleihin.

Kotiyleisöä hemmotellaan huomenna, sillä kauden debyytit Kaustisella tulevat tekemään 15-vuotias Atte Taipale, puolet vanhempi paluumuuttaja Eeli Penttilä sekä leikkauksesta toipunut Niko Välisaari.

Sivussa ovat ainoastaan edellisen kotipelin sankari Santtu Lehto, jalkavammasta toipuva Niko Korhonen, Sääripotkun apuun hälytetty Janne Björkgren sekä kahden ottelun toimitsijakieltoa kärsivä Juho Koivukangas.

La 22.2 klo 16.00 Monkulat vs Zenith!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto palvelee etänä 1.5-30.8:
Tavoitettavissa puhelimitse ja viestein
Ma ja Pe 10 - 17
Ti - Ke 10 - 16