15
HEL
17.00
Monkulat, Miesten Futsal-Ykkönen

TPK - KP-V Monkulat   

Samppalinnan Palloiluhalli

Matkalla Turkuun!

Lauantaina matkataan Turkuun, jossa Monkuloita isännöi TPK.

Monkulat on tällä hetkellä periaatteessa kahden ottelun voittoputkessa. Viime lauantaina kotikentällä kaatui FC OPA hienosti lukemin 3-0.

Joukkueen kokoaminen Turkuun oli hankaluuksien takana, sillä erinäisten syiden takia useampi pelaaja joutuu jäämään ottelusta sivuun, mutta ottelussa tekee kaksi uutta debytanttia ensiesiintymisen. Vasta 16-vuotias huippulupaus Atte Taipale liittyy loppukaudeksi Monkuloiden riveihin hakemaan kokemusta ja auttamaan joukkuetta pelaajapulaan. Myös uusi hankinta Jouni Ahvenkoski pukee ensimmäistä kertaa Monkulapaidan, joten mielenkiinnolla saamme toivottavasti selostuksen kera tulevan striimin ääreltä jännittää.

Kotijoukkue TPK on vajonnut sarjataulukossa sijalle 7, mutta on yhä kärjen tuntumassa vaanimassa paikkaa liigakarsintoihin ja jopa suoraa nousua. Joukkueen esitykset ovat ailahdelleet viime aikoina liian paljon, mutta Monkuloille joukkue on ollut aina hankala vastustaja. TPK:lta on ottelusta sivussa pelikiellon vuoksi joukkueen paras maalintekijä Kari-Pekka Koivunen, mutta Monkulat saavat olla tarkkana, sillä TPK:lta löytyy useampi vaarallinen maalintekijä.

Ottelusta mahdollisesti siis tulossa livestream, jonka linkki löytynee myöhemmin Monkuloiden facebook sivuilta.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto palvelee etänä 1.5-30.8:
Tavoitettavissa puhelimitse ja viestein
Ma ja Pe 10 - 17
Ti - Ke 10 - 16