Monkulat, Miesten Futsal-Ykkönen

TPK - KP-V Monkulat

Samppalinnan Palloiluhalli

Pisteetön reissu Turkuun

Vieraspelireissu Turkuun ei tuottanut Monkuloille lisäpisteitä vaan kotimatkalle jouduttiin poistumaan lukemin 6-1 (4-1).

Ottelun lähtökohdat otteluun oli molemmilla joukkueilla haastavat, sillä molemmat joukkueet saivat pöytäkirjaan 7+2 kokoisen ryhmityksen ja tämä näkyikin ottelun temmossa huomattavasti.

Ottelu alkoi kotijoukkue TPK:n pitäessä palloa ja Monkuloiden hakiessa vastahyökkäyksillä onnistumisia. Muutama hyvä paikka siunaantuikin, mutta vedot suuntautuivat ohi maalin, kunnes ottelun 4 minuutilla TPK pääsi iskemään ottelun avausmaalin ja ainoastaan 30 sekuntia myöhemmin oli taululla jo 2-0 lukemat kotijoukkueelle. TPK oli karannut jo kolmen maalin karkumatkalle, kun Monkuloiden toinen debytantti Jouni Ahvenkoski karkasi läpiajoon, nostoyritys yli maalivahdin suuntautui päin maalivahtia ja paluupalloon säntäsi kokopelin pelannut Henri Kuorikoski, joka latasi pallon verkkoihin. Kotijoukkue pääsi iskemään vielä yhden ja tauolle siirryttiin TPK:n 4-1 lukemissa.

Toisella puoliajalla ei hirveästi merkintöjä tullut eikä Monkuloiden takaa-ajo tuottanut tulosta vaan TPK otti ansaitun kotivoiton lukemin 6-1.

Monkuloiden historian nuorin pelaaja on nyt 15-vuotias Atte Taipale, joka ennen ottelua sanoikin lähtevänsä pelaamaan eikä turhaan jännittämään. Ennakkoluuloton esitys ja Atte kommentoi pelin jälkeen esitystään seuraavanlaisesti: "Ensimmäinen puoliaika oli vähän hakemista, mutta toisella jaksolla sujui jo paremmin. Vastustaja oli selvästi parempi tänään mikä näkyy taululla."

Seuraavan kerran Monkulat kohtaa lauantaina 22.2 klo 16.00 Kaustisen Urheilutalolla pelattavassa ottelussa sarjakärjessä yhdessä FC Kiiston kanssa olevan Zenithin, Helsingistä.