25
HEL
15.00
FC Monkulat, Futsal Ykkönen

KP-V Monkulat - Zenith  2 - 3

Urheilutalo, Kaustinen

Futsal Ykkösen helmikuu huipentuu Kaustisella

Ensi viikonloppuna Kaustisen urheilutalolla vietetään jälleen futsalin superviikonloppua!

Lauantaina homman pyöräyttää käyntiin Lande vs Stadi -ottelu, kun Kaustisen urheilutalolle saapuu isolta kirkolta Zenith Myllypuro.

Monkuloiden Helsingin vierailu kääntyi lopulta Zenithin voittoon, joten kalavelkoja on maksettavana. Erittäin tasaisessa sarjataulukossa Monkulat on 25 pisteessä ja Zenithillä pisteitä on vain yksi vähemmän, 24. Helsingin herrojen vierailu Kaustiselle tulee olemaan erittäin vaikea. Kuinka saapua paikalle, kun VR tai Finnair ei omaa kulkuyhteyksiä Kaustiselle? Toivottavasti pojat pääsevät jollain keinoin paikalle ja saavat kokea kaustislaisen vieraanvaraisuuden.

Heti miesten ottelun jälkeen peliareenan valtaa Naisten Futsal Ykkönen, ottelulla KP-V etu - FC Vapsi. Jos haluat vielä tällä kaudella nähdä etun pelejä Kaustisella, nyt on viimeinen tilaisuus. KP-V etun kauden viimeinen kotiottelu starttaa klo 17:15. Lauantain otteluisäntänä molemmissa otteluissa toimii Kaustisen kunta.


Sunnuntaina viikonlopun päättää ottelu Monkulat - TPK. Samppalinnan ritarit Turusta majailevat tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 4 juuri Monkuloiden yläpuolella. TPK on pelannut kauden aikana hyvin vaihtelevasti. Osoituksena siitä viimeiset kaksi ottelua: tappio sarjan häntäpään MuSa Futsalille ja viime viikolla voitto sarjaa ylivoimaisesti johtavasta Mad Maxista. Tässä suhteessa vierailijat ovat Monkuloiden kanssa pelanneet hyvin samankaltaisen sarjan. Parhaana päivänä voitto on mahdollinen ihan sama mistä joukkueesta.

Sunnuntaina päivän kunto ja asenne ratkaisee, kumpi joukkue vie ottelua. Otteluisäntänä toimii Peltisepänliike Nykänen.


Monkulat lähtee viikonlopun otteluihin viime viikon PS Villa -ottelun tasapeli alla. Muutamia poissaoloja kotijoukkueella on pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi, mutta loistavan kotikatsomon tuki tuo Monkuloille yhden lisäpelaajan.

Viikonlopun ohjelma:

La klo 15:00 Monkulat - Zenith (puoliajalla Kaustisen Showtanssiyhdistyksen esitys)

La klo 17:15 KP-V etu - FC Vapsi

Su klo 15:00 Monkulat - TPK (puoliajalla junioreiden näytösottelu)


Tilastot

2 - 3

Zenith
(0-1)
12'MaaliKyrkkö Jesse
26'MaaliHakola Niko
32'MaaliJärvelä Aapo
33'MaaliKyrkkö Jesse
36'MaaliMikkola Jussi
36'MaalisyöttöHedman Aaro

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto palvelee etänä 1.5-30.8:
Tavoitettavissa puhelimitse ja viestein
Ma ja Pe 10 - 17
Ti - Ke 10 - 16