FC Monkulat, Futsal Ykkönen

KP-V Monkulat - LPK  4 - 5

Urheilutalo, Kaustinen

Monkuloiden viimeisessä ottelussa panoksena sarjapaikka

Futsal Ykkösen viimeinen kierros pelataan 11.3. Kaustisen urheilutalolla klo 15 kotijoukkue KP-V Monkulat saa vastaansa Lohikosken Pallokerhon.

Putoamiskamppailu on erittäin jännittävä. Jopa kuusi joukkuetta - Monkulat ja LPK mukaanlukien - kamppailee paikasta putoamisviivan paremmalla puolella.

Vierasjoukkue Lohikosken Pallokerho nousi Monkuloiden tapaan tälle kaudelle Futsal Ykköseen. Joukkue on napsinut tasaisesti pisteitä sekä koti- että vierasotteluissa. Tällä hetkellä Loharit on juuri ensimmäisen putoajan paikalla 27 pisteellään. Monkuloilla pisteitä on vain yksi enemmän kolme sijaa ylempänä taulukossa.

LPK:n kokoonpanossa on nähty tällä kaudella mielenkiintoisia nimiä, joista kaustislaisittain nousee yksi nimi ylitse muiden. Ari Puumala. Uskaltaako pelaaja-valmentaja titteliä joukkueessa kantava Pohjan-Veikkojen kasvatti astua kentälle entisen kotiyleisönsä edessä?

Liukkain pisteLohi joukkueessa on tällä kaudella ollut Valtteri tehoin 17+9. Kovilla tehoilla on myös ollut Tuure Fagerström, jonka pelikunto riippuu täysin pelipäivän aamun pekoniannoksen ravintoarvoista.

Monkuloiden kauden onnistuminen mitataan tulevana viikonloppuna. Syksyllä tavoitteeksi asetettiin sarjapaikan uusiminen, joka on edelleen omissa käsissä.

Vaikka tärkeintä on joukkueen menestyminen, täytyy nostaa muutamia nimiä myös kotijoukkueesta esille. Sisäistä pistepörssiä johtaa viime viikon hattutempun jälkeen Jussi Mikkola 18+10 tehoilla. Toisena pörssissä oleva Jarkko Ojala (12+15) lupaili FC Rauma-pelin jälkeen, että tämäkään vuosi ei tuo hattutemppu per kausi -perinteeseen poikkeusta. Vielä temppua ei olla nähty, joten lauantaina laukaisunappi on miehellä herkkänä.

Hyvän mielen maalivahtikaksikko, Sami Harjupatana ja Janne Björkgren, eivät ole halunneet tuottaa mielipahaa kenellekään kauden aikana. Miehet on viime aikoina jopa pelanneet ottelut puoliksi tolppien välissä, ettei vain tule toiselle paha mieli. Lauantaina vastustajan kohdalla tehdään poikkeus ja nollapeli on luvattu. Silläkin uhalla, että joku pahoittaa mielensä.

Monkulat - LPK ottelun voittaja palkitaan varmalla paikalla ensi vuoden Futsal Ykkösessä. Tasapelillä tai tappiolla tarvitaan jo apuja muiden paikkakuntien otteluista.

Ottelu on Monkuloiden tämän kauden viimeinen ja tärkein, joten tule paikalle kannustamaan kotijoukkue voittoon!

La 11.3. klo 15 | KP-V Monkulat - LPK | Kaustisen urheilutalo

Otteluisäntä: Rakennusliike Reijo Palosaari Oy

Tilastot

4 - 5

LPK
(2-4)
0'MaaliLohi Valtteri
0'MaaliFagerström Tuure
8'MaaliPernu Hannu
12'MaaliMikkola Jussi
12'MaalisyöttöHedman Aaro
12'MaaliOjala Jarkko
16'MaaliFagerström Tuure
20'MaaliOjala Jarkko
20'MaalisyöttöHarjupatana Sami
32'MaaliIhionu Bright
32'MaalisyöttöHarjupatana Sami
36'MaaliLohi Valtteri