19
HEL
17.00
KP-V ETU, Naisten Futsal Ykkönen

KaDy - KP-V etu   1 - 1

Huhtasuo yk

Etu faneineen Jyväskylään

Tänään Etu lähtee yhdessä fanien kanssa kohti Jyväskylää. Siellä odottaa viime viikonloppuna ensi kaudeksi liigapaikan varmistanut Kampuksen Dynamo. KaDy ei kuitenkaan varmasti lähde peliin sen rennommin kuin muihinkaan peleihin, vaikka peli on heille "merkityksetön". Tai voisi tietysti sanoa, että peli ei varmasti ole heille merkityksetön, vaikka sarjan voitto on jo varma. Joukkeiden kahdesta aiemmasta kohtaamisesta pisteet ovat menneet Jyväskyläläisille.

Etulle pelillä on kuitenkin merkitystä. Pisteet olisi hyvä saada, jotta Team Vanpa pysyisi takana varmemmin. Kaustislaisilla on myös "oma tavoite", sillä KaDy on ainut joukkue, jota Etu ei ole vielä naisten ykkösessä päässyt voittamaan! Pisteitä siis kyllä kovasti tavoitellaan sunnuntain pelistä Kaustiselle. Kykyjä voittoon naisilta kyllä löytyy, kunhan saadaan keskittyminen pysymään itse pallon pelaamisessa ja varmoissa suorituksissa.

Tule siis kannustamaan KP-V etu:a Huhtasuon yhtenäiskoululle sunnuntaina 19.2. klo 17.00. Voit jälleen jännittää myös liveseurannan kautta, jos et jostain syystä pääse Jyväskylään paikanpäälle ;)

Tilastot
KaDy

1 - 1

(1-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto palvelee etänä 1.5-30.8:
Tavoitettavissa puhelimitse ja viestein
Ma ja Pe 10 - 17
Ti - Ke 10 - 16