Pelkkiä voittoja harjoitusturnauksesta!
Julkaistu: 22.10.2017 00.00

KP-V etun joukkue on muuttunut viime kaudesta paljon. Useita pelaajia on erinäisistä syistä johtuen jäänyt pois ja tilalle on tullut uusia pelaajia, joten olkaa valppaina, pelaajauutisia on luvassa.

Mukaan peleihin saatiin yhteensä 7 pelaajaa eli vaihdossa oli vain kaksi pelaajaa ja ottelut olivat kuitenkin 2x20min tehokasta peliaikaa. Harjoitusturnauksessa vastaan asettuivat Futsalin Ykkösessä pelaavat FC OPA, Oulusta sekä turnauksen järjestäjäseura FC Seinäjoki.

KP-V Etu - FC OPA 3-1 (1-0) Ensimmäinen peli pelattiin FC OPA:a vastaan. Ensimmäiset 10min OPA loi jatkuvalla syötöllä tilanteita kohti KP-V:n maalia vartioinutta Teresa Deliàa, mutta laukaukset pysähtyivät Teresan näppeihin vakuuttavasti. Juuri ennen puoliaikaa Karoliina Malviniemi rouhi palloa maalin edessä ja tiputti sen Essi Rahkosen jalkaan, jolla oli helppo työ sijoittaa pallo vastustamattomasti oikeaan yläkulmaan ja tauolle siirryttiin KP-V Etun 1-0 johdossa. Toiselle jaksolle valmentaja Juho Koivukangas päätti, että annetaan painetta ylhäältä asti, mutta heti ensimmäisen tilanteen aikana unohdettiin seurata omat pelaajat ja omissa soi ja taululle laitettiin 1-1 lukemat. Tämän jälkeen alkoi peli luistaa kuin Myllylän sukset aikoinaan ja hienoja syöttökuvioita ja tilanteita luotiin liukuhihnalta kohti OPA:n maalia. Erittäin pirteästi ensimmäiset futsalottelut pelannut Karoliina siirsi Etun aluksi 2-1 johtoon ja heti perään päätti latoa päivän toisensa ja loppulukemat 3-1.

FC Seinäjoki - KP-V Etu 1-3 (0-2) Päivän toisessa ottelussa pelattiin turnauksen voitosta, sillä Seinäjoki oli voittanut ensimmäisessä ottelussaan FC OPA:n 3-2. Heti ensimmäisten minuuttien jälkeen näki, että turnauksen ykkössija tulee Kaustiselle. Puolustuspeli oli Anna Gazivodan johdolla erittäin vakuuttavaa eikä vastustajaa päästetty vaarallisille paikoille ja alaspäin jaksettiin tulla aina hyvällä sykkeellä. Tilanteita luotiinkin Seinäjoen maalia kohti, mutta hyvin pelannut maalivahti ja tolpat estivät aluksi takaiskut. Taru Paavola ja Jenny Lee pelasivat pallon hienon syöttökuvion päätteeksi Roosa Saloselle, joka latasi pallon verkkojen perukoille, tämä olikin turnauksen ylivoimaisesti hienoin maali. Tämän jälkeen joukkueen toinen uusi vahvistus, sähäkkäliikkeinen Jenny pelasi hyvin yhteen Karoliinan kanssa ja lisäsi tilanteeksi jo 2-0 eikä tämäkään riittänyt Etulaisille, sillä Roosa laukoi taululle jo 3-0 lukemat. Lopussa Seinäjoki teki vielä kavennusmaalin, mutta lähempänä lisämaaleja oli kuitenkin KP-V. Kaiken kaikkiaan erittäin lupaavat esitykset jokaiselta pelaajalta ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia haasteita. Kiitokset vielä järjestäjäseura FC Seinäjoelle turnauksesta.

Joukkueessa pelasivat: Teresa Delià mv, Taru Paavola, Roosa Salonen, Essi Rahkonen, Anna Gazivoda, Karoliina Malviniemi ja Jenny Lee.

Kuva: Christina Albäck-Delià