19
TAM
16.00
FC Monkulat, Miesten Futsal-Ykkönen

KP-V Monkulat - ToPV  2 - 7

Kaustinen, Urheilutalo

Tulikuuma Tornio saapuu Monkuloiden vieraaksi

Futsal Ykkönen jatkuu jälleen kerran kotipelin merkeissä lauantaina, jolloin vastaan astelee Tornion Palloveikot klo 16.00 alkavassa ottelussa.

Monkulat kärsii tällä hetkellä pienoisesta maalinteko-ongelmasta, sillä viimeiseen kahteen peliin vastustajien maaliverkot ovat soineet ainoastaan kerran.

Muutamia loukkaantumisia lukuunottamatta jalkeille saadaan lauantaina varmasti iskukykyinen ja viimeiseen asti pisteistä taisteleva monkularyhmä, joka yrittää katkaista tappioputken tähän otteluun.


Vierasjoukkue ToPV on tämän hetken kuumin joukkue Futsal Ykkösessä, sillä edellisessä ottelussa kaatui Riemu lukemin 6-5 ja joukkue porskuttaa 6 ottelun pituisessa voittoputkessa ja tämän putken Monkulat haluaa kovasti katkaista.

Joukkueet kohtasivat aikaisemmin Torniossa, jolloin Monkulat oli parempi lukemin 3-6. Torniossa onkin tapahtunut tämän pelin jälkeen paljon ja uusia vahvistuksia on astellut joukkueeseen tiuhaan.


Seuraa heitä:

Heino Känsäkangas - Monkulat

Tämän sarjan ylivoimasesti voimakkain pelaaja nostaa penkistä enemmän kuin Monkuloiden ykkösketju yhteensä. Voiman lisäksi Heinon vahvuuksia on myös räjähtävä nopeus ja arvaamattomuus eikä varmasti jätä tilanteita puolitiehen.

Iiro Vanha - ToPV

Tämä mies ei futsalin asiantuntijoille esittelyjä kaipaa. Suomen maajoukkueesessa ja liigajoukkue Kemissä futsalia pelannut Vanha lopetti futsalin melkein kauden ajaksi ja panosti jalkapalloon Veikkausliigassa PS Kemin riveissä. Nyt Vanha on kuitenkin palannut nostamaan Tornion Palloveikkoja liigaan. 3 otteluun tehot 4+5, taitaa olla nimekkäin pelaaja, joka Kaustisen Urheilutalolla tullaan näkemään.

Saako Monkulat vihdoin maalihanat auki? Onnistuuko ToPV puolustus pitämään vihdoin Bright Ihionun kurissa? Nähdäänkö Monkulapaidassa tällä kertaa uusia vahvistuksia? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen tulemalla Urheilutalolle lauantaina klo 16.00!

Tilastot

2 - 7

ToPV
(2-2)
1'MaaliPiili Olli
7'MaaliOjanaho Matias
15'MaaliChusov Nikolai
19'MaaliOjala Jarkko
21'MaaliVanha Iiro
24'MaaliBerg Jussi-Esko
30'MaaliChusov Nikolai
34'MaaliHuhtiniemi Sami
35'MaaliAsikainen Aatu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto palvelee etänä 1.5-30.8:
Tavoitettavissa puhelimitse ja viestein
Ma ja Pe 10 - 17
Ti - Ke 10 - 16