FC Monkulat, Miesten Futsal-Ykkönen

KP-V Monkulat - Zenith  4 - 7

Kaustinen, Urheilutalo

Zenith vei pisteet mukanaan Helsinkiin

Lauantaina käytiin maalirikas kamppailu KP-V Monkuloiden ja Zenithin välillä. Ottelussa heiluteltiin maaliverkkoja yksitoista kertaa, mutta nimensä maalintekijötilastoihin kirjautti vain kolme pelaajaa.

Valitettavasti ahkerin maalintekijä löytyi vierailijoiden riveistä. Kotijoukkueelta hattutempun onnistui tekemään Santtu Lehto, mutta Lehdonkin maalimäärät jäivät vähäiseksi kun niitä vertaillaan Zenithin Hassan Yaghoubin viiteen maaliin. Yhden Zenithin oman maalin lisäksi Markus Vanninen onnistui kahteen otteeseen maalinteossa.

Ketsuppipullon korkki onkin tällä hetkellä aika tiukasti tukossa usealla Monkuloiden pelaajalla. Toivottavasti Lehdon kolmen maalin innoittamana muutkin pelaajaat saavat maalijyvästä kiinn seuraavissa otteluissa.

Monkulat sai otteluun hienon alun, kun Santtu Lehdon laukaus painui maaliin jo ottelun kolmannen minuutin kohdalla. Kaikki näytti vielä hyvältä, kun hetkeä myöhemmin Zenithin pelaaja torjui pallon maaliviivalta kädellään, jonka seurauksena hänelle punainen kortti ja kotijoukkueelle rangaistuspotku. Do Khupeh ei kuitenkaan onnistunut lisäämään kotijoukkueen johtoa rangaistuspotkusta, vaan maalivahti veti pidemmän korren.

Muutamista hyvistä paikoista huolimatta ylivoimapelikään ei tuonut Monkuloille lisäosumia. Liekö tästä sisuuntuneena vierailijat iskikin reiluun minuuttiin kolme osumaa ja siirtyi tauolle 1-3 johdossa.

Toinenkin jakso alkoi kotijoukkueelta harmillisesti, vieraat onnistuivat ohittamaan heti jakson alussa Janne Björkgrenin maalin jo neljännen kerran ja johtoasema oli jo kolmen maalin mittainen.

Kube onnistui kuitenkin sivurajasta laukomaan pallon Zenithin maalille, jonka seurauksena pallo kimposi omasta pelaajasta maaliin ja tilanne vaihtui 2-4:ään. Takaa-ajo jäi kuitenkin lyhyeen, sillä Zenith onnistui tekemään kaksi seuraavaa osumaa.

Monkulat yritti vielä tasoittaa ottelua reikäpaidalla ja se näyttikin jo hetken onnistuvat Lehdon kahdella maalilla. Kaksi minuuttia ennen loppua peli oli 4-6 tilanteessa, tätä lähemmäs ei enää päästy, vaan Zenith kaunisteli vielä loppulukemia kertaalleen ja voitti ottelun 4-7 tuloksella.

Kirvelevää tappioputkea lähdetään katkaisemaan kahden viikon kuluttua Kaustisella, kun vastaan saapuu vieraita Porista PTU:n muodossa. Tätä ennen Monkulat saakin nuolla haavojaan rauhassa ja treenailla kuviot uuteen uskoon.

Tilastot

4 - 7

Zenith
(1-3)
3'MaaliLehto Santtu
16'MaaliYaghoubi Hassan
17'MaaliYaghoubi Hassan
21'MaaliVanninen Markus
31'MaaliYaghoubi Hassan
35'MaaliYaghoubi Hassan
36'MaaliLehto Santtu
38'MaaliLehto Santtu
39'MaaliVanninen Markus