FC Monkulat, Kakkonen

FC Sport-j - KP-V Monkulat   7 - 2

Vaasan Ammattiop.

FC Sport-j tyly isäntä Vaasassa

KP-V Monkulat kävi vierailemassa torstaina Vaasassa, jossa vastassa oli kotijoukkueena toiminut FC Sport-j, joka makseli kalavelkojaan Monkuloiden kustannuksella.

Kaustisella edellisessä kohtaamisessa Monkulat antoi vaasalaisille kyytiä 10-1 numeroin, mutta nyt oli Monkuloiden vuoro vikistä.

Kotijoukkue aloitti pelin väkevästi prässäten ylhäältä ja kun pallo pomppi vielä mukavasti oikeisiin paikkoihin, niin FC Sport-j oli hetkessä jo 2-0 johdossa.

Monkulat ei oikein missään vaiheessa päässyt peliin mukaan, vaikka tauolle siirryttiinkin 2-1 tilanteessa, Matias Parpalan onnistuttua maalinteossa. Paikkoja kyllä saatiin pienessä salissa rakenneltua, mutta viimeistelyssä oli parannettavaa, toisaalta kehuja voi antaa kotijoukkueen onnistuneelle puolustuspelaamiselle.

Toiselle puoliajalle tultaessa ei kelkkaa saatu käännettyä, vaan jalaksissa oli "pitoa" ja kotijoukkue siirtyi nopeasti jo 5-1 johtoon.

Monkulat yritti tarttua ohueen oljenkorteensa ja saikin luotua muutamia maistuvia maalipaikkoja ylivoimapelaamisen avulla. Maalia saatiin odotella kuitenkin pitkään, ennen kuin Rauli Lassila onnistui tekemään Monkuloiden toisen maalin.

5-2 tilannetta lähemmäksi ei kuitenkaan päästy, vaan kotijoukkue kaunisteli numeroita vielä kahteen otteeseen Monkuloiden avustuksella.

Näin ollen ottelu päättyi kotijoukkueen ansaittuun 7-2 tulokseen. Seuraavaksi Kaustiselle saapuu kärkipaikkaa hamuava F.F.T-08, ottelu pelataan lauantaina 20.1. kello 14.00.

Tilastot
FC Sport-j

7 - 2

(2-1)
0'MaaliEkström Joni
5'MaaliHeiskari Petri
7'MaaliParpala Matias
21'MaaliKetonen Jeremias
22'MaaliHeiskari Petri
24'MaaliHeiskari Petri
37'MaaliLassila Rauli
39'MaaliHeiskari Petri
39'MaaliRintanen Tuomas