Ruutupaidat 2 - KP-V Monkulat   3 - 8

Vaasan Ammattiop.

Ima pitelemätön Vaasassa - Monkulat palasi sarjakärkeen

Ruutupaidat 2 - KP-V Monkulat 3-8 (1-4)

Monkulat teki jälleen onnistuneen vierasreissun Vaasaan, kun paikallinen Ruutupaidat 2 sai kokea Monkuloiden vahvan vireen.

Monkulat esitteli pelissä samalla uuden hankintansa, kun Do Kupeh puki ensimmäistä kertaa päälleen tummansinisen Monkuloiden pelipaidan.

Runsaslukuinen faniporukka ei varmasti voinut olla huomaamatta ”Kuben” liikkeitä ja väkkärämäisiä harhautuksia. Tänään Kube ei saanut maalitiliään vielä aukaistua, vaikka pallo ainakin kertaalleen kolahti tolppaan Kuben toimesta.

Tämän päivän ehdoton MVP oli Monkuloiden osalta Bright Ihionu, joka oli alati vaarallinen vastustajan maalialueen lähistöllä. Ima heilutti tänään maaliverkkoja nöyrästi neljään otteeseen!

Monkulat aloitti pelin vahvasti johtaen jo 4-0 ensimmäisen jakson loppulla. Maalienteossa onnistuivat Ima kahdest ja Tuomas Puronaho ja Rauli Lassila kertaalleen.

Ruutupaidat 2 sai kuitenkin pukukoppimaalin ja kavensi tilanteen puoliajalle mentäessä 4-1:een.

Toisen puoliajan alussa Ruutupaidat olivat terävällä jalalla liikkeellä ja tekivät heti tauolta tultaessa toisen maalinsa ja tilanne olikin yhtäkkiä jo 4-2.

Tämä ei kuitenkaan hätkäyttänyt Monkuloita, jotka vyöryttivät hienoja hyökkäyskombinaatioita kotijoukkueen maalille toisensa perään.

Vapauttavan viidennen maalin Monkuloille viimeisteli kukapa muukaan kuin Ima. Kolme seuraavaa maalia tulivat Monkuloille ja tilanne oli turvallisen tuntuisesti 8-2.

Maalinteossa onnistuivat Jarkko Ojala, Ima ja upean yksilösuorituksen jälkeen vaasalaisten kauhu, Aki Sipilä. Kotijoukkue onnistui vielä kertaalleen maalinteossa ja lopputulokseksi jäi 8-3 voitto Monkuloille.

Voiton ansiosta Monkulat siirtyi sarjakärkeen tasapisteisiin F.F.T- 08:n kanssa, jolla on tosin yksi peli vähemmän pelattuna. Näin ollen Monkulat joutuu omien peliensä lisäksi jännittämään vielä F.F.T- 08:n kompurointia jossakin omassa pelissään.

Tämän lisäksi voi olla, että tasapisteisiin päädyttäessä maaliero saattaa ratkaista sarjavoittajan.

Seuraava ja samalla viimeinen kotiottelu pelataan sunnuntaina 11.2. kello 14.00, kun Kaustiselle saapuu Monkuloille harmaita hiuksia kasvattanut seinäjokelaisjoukkue Sisu-Pallo, joka pimensi Monkulalauman omassa kotiottelussaan.

Tule siis kannustamaan Monkulat voittoon!

Tilastot
Ruutupaidat 2

3 - 8

(1-4)
5'MaaliIhionu Bright
8'MaaliPuronaho Tuomas
14'MaaliLassila Rauli
15'MaaliIhionu Bright
18'MaaliPeic Zoran
20'MaaliSunabacka Joel
24'MaaliIhionu Bright
32'MaaliOjala Jarkko
33'MaaliIhionu Bright
34'MaaliSipilä Aki
36'MaaliMäkitalo Lassi