Urheilutalo, Kaustinen

Sisu-Pallo kaatui selkein luvuin urheilutalolla

KP-V Monkulat – Sisu-Pallo 13-1 (7-0)

13 ei ollut Monkuloiden epäonnen numero, kun joukkue paukutti tuon lukeman verran maaleja seinäjokisen Sisu-Pallon verkkoon sunnuntaina Kaustisen urheilutalolla.

Ottelu oli alusta asti kotijoukkueen suvereenia hallintaa, eikä vierasjoukkue saanut missään kohtaa pelistä kiinni tai purettua Monkuloiden aggressiivista prässiä. Jatkuva paine tuotti syötönkatkoja ja tämän myötä Monkulat pääsi loistaville maalintekopaikoille heti ottelun alussa.

Ottelun ehdoton ”ykköskenttä” oli tähän peliin koottu Sami Finnilä-Santtu Lehto-Do Khupeh-Jarkko Ojala–kentällinen. Kentällisen laidalla nähtiin vaihtomiehen roolissa myös Rauli Lassila. Tämä kenttä vyörytti jatkuvasti hyökkäyksiä vierasjoukkueen maalille ja hienoilla hyökkäyskuvioilla tekivät ottelussa 7 maalia.

Varsinkin kotidebyytin tehnyt Khupeh, lempinimeltään yksinkertaisesti ”Kube”, oli ottelussa aivan ilmiliekeissä paukuttaen hattutempullisen verran maaleja sekä tarjoilemalla hyviä syöttöjä ketjukavereilleen.

Myös toinen kentällinen Juho Koivukangas-Jussi Mikkola-Jarno Koskinen-Bright Ihionu (Teemu Sillanpää ja Tuomas Puronaho vaihtomiehinä) teki mukavat 6 maalia, joista vastasivat kaksi maalia tehnyt Jussi, sekä maalit mieheen Ima, Jarno, Juho ja Tumppi.

Alla pääsette ihastelemaan maalikoosteesta maaleja, joten niistä on turha lähteä sen yksinkertaisemmin tässä kertomaan.

Puolustussuuntaan kotijoukkue oli myös tänään loistavassa vireessä, kuten todettua jatkuva paine ylhäältä teki sen, että puolustus aloitettiin jo hyökkäysalueelta.

Yhden kerran vierasjoukkueen vahva targetpelaaminen onnistui ja Valtteri Heiniluoma pääsi yllättämään maalissa pelanneen Sami Harjupatanan. Samilta jälleen maalilla väkevä esitys ja perusvarmaa torjuntatyöskentelyä.

Tulevana sunnuntaina onkin sitten sarjan tärkein ottelu edessä, kun Monkulat matkaa Lapualle kohtaamaan hyvässä vireessä olevan Ponnistuksen. Otteluun lähtee fanibussi, jonka kyytiin voit ilmoittautua tästä: http://veikot.kaustinen.fi/lomakkeet/1042/f715d6d9...

Tilastot

13 - 1

Sisu-Pallo
(7-0)
1'MaaliLehto Santtu
1'MaaliOjala Jarkko
4'MaaliOjala Jarkko
18'MaaliLehto Santtu
19'MaaliIhionu Bright
22'MaaliHeiniluoma Valtteri
25'MaaliPuronaho Tuomas
28'MaaliMikkola Jussi
35'MaaliKoskinen Jarno
35'MaaliMikkola Jussi
39'MaaliKoivukangas Juho