21
LOK
14.30
KP-V ETU, Treenipelit

FC OPA - KP-V   

Seinäjoen urheilutalo

Kauden ensimmäiset treenipelit

Futsalkausi on alkanut! Etu on treenannut jo jonkin aikaa ja nyt on aika ensimmäisten harjoitusotteluiden. Lauantaina lähdetään Seinäjoelle FC Seinäjoen järjestämään turnaukseen, jossa pelaa järjestävän seuran ja etun lisäksi FC OPA Oulusta. FC Seinäjoki ja FC OPA pelaavat tulevalla kaudella myös Naisten Futsal Ykkösessä.

Päivästä tulee kuntoa koetteleva, kun etu lähtee matkaan vähäisellä pelaajamäärällä ja ohjelmassa on kaksi täysimittaista peliä. Hieman taustatietoja tutkineena huomasimme, että FC OPA on tällä kaudella pelannut yhden harjoitusottelun Liigajoukkue FTK vastaan. Ottelu päättyi tasapeliin 4-4. OPA on etulle uusi vastus, mutta odotettavissa on luultavasti hyvin futsalia pelaava joukkue. FC Seinäjoki on myös etulle uusi nimi, silä viiime vuonna naisten ykköstä pelasi Seinäjoelta Seinäjoen Sisu. Nähtäväksi jää, onko vastassa sieltä tuttuja naamoja vai onko joukkue aivan eri.

Etu lähtee siis mielenkiinnolla katsomaan miltä tulevat sarjavastustajat vaikuttavat. Jos fanit liikkuvat Seinäjoen seuduilla, tulkaahan kannustamaan Etua heti kauden alusta alkaen.

Ottelut Seinäjoen urheilutalolla klo 14.30 ja 16.30

kuva: Joona Penttilä

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)