KP-V ETU, Naisten futsal ykkönen 2017-2018

KP-V - FC OPA  0 - 2

Kaustisen urheilutalo

Harmillinen tappio sarjan avauspelissä!

KP-V Etu kohtasi sarja-avauksessa nousijajoukkue FC OPA:n Oulusta. Harmittavasti katsomoon saapuneet 105 silmäparia sai todistaa kotijoukkueen vaisua peliä ja tappiota. Ottelu käynnistyi tasaisissa merkeissä ja kotijoukkueen otteissa näkyi ylilatautuminen ja hermostuneisuus, sillä melkein puolet joukkueen pelaajista pelasivat ensimmäisen virallisen futsalottelunsa. KP-V:n maalilla hienosti torjunut Teresa Delià joutui antautumaan ensimmäisen kerran, kun ottelua oli takana 16min, vieraiden Sini Ståhle pyörähti hienosti vapaaksi ja laukoi varmasti pelivälineen maalin alanurkkaan.

Toiselle jaksolle lähdettiin hakemaan vimmatusti tasoitusosumaa, mutta liian usein syöttöpaikkoja ei löytynyt. Liike oli vähäistä, joten vastustajan tiivis puolustusnelikko sai rauhassa peittää vedot ja syöttöpaikat. Vain muutama minuutti oli kerennyt kulua toista jaksoa, kun vieraat saivat hyvästä paikasta vapaapotkun, pallo laitettiin nopeasti peliin, eikä kotijoukkue kerennyt reagoida ajoissa. Pian pallo löytyikin jo maalista ja tilanne 0-2 OPA:lle.

Paikkoja saatiin kohti vieraiden maalia, mutta OPA:n maalivahti pelasi unelmapelinsä nollaten Kaustislaisten yritykset, joten pisteet matkasivat kohti Oulua. Kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittiin debytantti Anna Byggmästar.

Annan kommentit pelistä: "Olin tietysti vähän jännittynyt, oli ensimmäinen sarjaottelu. Osaan kyllä pelata paremmin kuin eilen mutta täytyy olla tyytyväinen kun kaikki on niin uutta. Vastustajat pelasivat hyvin. Täytyy vain onnistua paremmin omassa syöttöpelissä. Tuntuu hyvältä pelata tässä joukkueessa. Kaikki ovat ottaneet minut niin hyvin vastaan. Odotan jo seuraavaa ottelua!"

Seuraavan kerran naiset pelaavat tulevana sunnuntaina 19.11 klo 13.00 Vaasassa, jossa vastaan asettuu FC Sport-j/2. Tähän vieraspeliin on järjestetty fanibussi, joten ilmottautukaa mukaan reissuun kannustamaan KP-V etu avausvoittoon. Matkan hinta 10€/fani.