KP-V ETU, Naisten futsal ykkönen 2017-2018

FC Sport j/2 - KP-V   5 - 3

Vaasan Ammattiopisto

HYVÄ TAISTELU EI RIITTÄNYT!

Sunnuntaina pelattiin kauden toinen sarjaottelu Vaasan pikkuruisessa ammattiopiston salissa, jossa vastassa oli FC Sport-j/2. Vastustaja oli avannut kauden 3-4 vierasvoitolla OPA:sta, kun taas KP-V etu kärsi avauskierroksella kotona 0-2 tappion juurikin FC OPA:lle. Ottelu alkoi KP-V etun hallinnalla, pallo liikkui nätisti pelaajalta toiselle ja tilanteita luotiin jatkuvasti kohti Sportin maalia, mutta kuten edellisestä ottelusta tuttu formi eli palloa ei saatu millään ilmeellä verkon perukoille vaan tolpat ja hyvin pelannut maalivahti estivät tilanteet.

Rehellisyyden nimissä avausmaali olisi ollut ansaittu, mutta ellet itse tee, niin kyllä kaveri tekee. Ensimmäinen puoliaika oli kerennyt vanheta 8 minuuttia, kun vastustajan maalivahti lähetti korkean purkupallon, joka valitettavasti lensi yli Etun maalivahdin Teresa Delian ja tilanne 1-0. Kotijoukkue pääsikin peliin mukaan ja pääsi iskemään taukolukemiksi 2-0.

Toiselle puoliajalle lähdettiin vimmattuun takaa-ajoon, prässiä pyrittiin nostamaan ja paikoista pistämään palloa maalinperukoille. Harmittava oma virhe puolustuspäässä ja Sport siirtyi jo 3-0 johtoon, mutta periksi ei annettu vaan Karoliina Malviniemi petasi paikan Anna Byggmästarille, joka kavensi pelin tilanteeksi 3-1. Jälleen huolimatonta pelaamista omassa päässä ja Sport käyttää tilanteet todella tehokkaasti hyödyksi ja siirtyy 4-1 johtoon. Tämän jälkeen otettiinkin aikalisä, kun ottelua oli takana 33min. Anna Gazidova aloitti kirin ja siirsi kärkkärilaukauksellaan KP-V:n kahden maalin päähän, syötön maaliin tarjoili Alina Skog, joka hetkeä myöhemmin löysi oikealle jalalleen tilaa ja kaikkien yllätykseksi päätti laukaista eikä syöttää ja pallo löysi tiensä verkon perukoille ja tilanne jo 4-3. Tasoitusmaali oli useampaan otteeseen todella lähellä, mutta niin vain Sport teki lopussa ratkaisevan osuman ja lopputulokseksi 5-3.

Ottelussa oli paljon hyvää ja näillä maalipaikoilla olisi peli pitänyt voittaa, mutta suuret kiitokset faneille, jotka matkasivat ottelua seuraamaan!