KP-V ETU, Naisten futsal ykkönen 2017-2018

KP-V - Team Vanpa  3 - 3

Kaustisen urheilutalo

KP-V etu - Team VanPa 3-3

Kotijoukkue KP-V etu sai vieraita Vantaalta, kun sarjan kärkipaikkaa pitävä Team VanPa saapui Kaustiselle. Otteluun lähdettiin jälleen parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, pöytäkirjassa komeili 14 naisen nimeä ja katsomossa ääntä pitivät kunnioitettavat 94-katsojaa. Ensimmäinen jakso olikin parasta etua mitä tällä kaudella ollaan nähty ja ottelun avausmaalia saatiin odottaa aina seitsemälle minuutille asti, kunnes sarjan kiistatta paras pelaaja Alina Skog räjäytti katsomon liitoksistaan komealla yksilösuorituksella ja hetkeä myöhemmin lisäsi kotijoukkueen vielä 2-0 johtoon. Vieraat pääsivät loppua kohden peliin mukaan ja kavensivat lopussa ennen taukovihellystä lukemiksi 2-1.

Toiselle jaksolle Team VanPa tuli selkeästi paremmalla ryminällä ja loi tilanteita kohti Etun maalia ja hyvä painostus palkittiin, kun ottelua oli pelattu 30min ja taululle laitettiin 2-2 lukemat. KP-V etu ottikin pian tämän jälkeen aikalisän, jotta pääsisivät peliin mukaan. Vieraiden maalivahti ja tolpat pitivät pelin tasoissa, mutta Mia Rein oli erimieltä ja latasi pallon verkkoihin ja kotijoukkue iloisesti 3-2 johtoon. Muutama ilmiömäinen torjunta nähtiin toisen jakson lopulla Teresa Delián toimesta, mutta vieraat tulivat lopussa harmillisesti reikäpaidalla tasoihin ja pisteet jaettiin lukemin 3-3. Tänään nähtiin kuitenkin kotijoukkueelta hieno taistelu, mutta avausvoitto jää silti vielä odottamaan.

Kuvaaja: Jussi Mikkola