KP-V - FC Sport j/2

Kaustisen urheilutalo

KP-V etu järjesti maali-iloittelun!

KP-V etu – FC Sport-j/2 11-2 (5-0)

Lauantaina 27.1. nähtiin Kaustisen Urheilutalolla tämän kauden parasta etua, kun kotijoukkue murskasi vierasjoukkue FC Sport-j:n kakkosjoukkueen peräti 11-2–lukemin. Kotijoukkueella olikin ottelussa kalavelkoja maksettavana, kun vaasalaiset olivat voittaneet kotiottelunsa aikaisemmin kaudella 5-3.

Ottelu oli alusta asti kotijoukkueen hallintaa ja varsinkin aikaisemmin viikolla harjoiteltu puolustaminen näkyi pelissä. Vierasjoukkue ei ensimmäisen kaksikymmenminuuttisen aikana päässyt juuri ollenkaan vaaralliselle maalintekosektorille ja kaukolaukaukset maalissa torjunut Tiia-Maria Karvonen hoiti hienosti. Kotijoukkueen maaleista ensimmäisellä jaksolla vastasivat Alina Skog ja Sofia Peltola kahdesti (varsinkin Sofian 2-0–maalia kannattaa ihastella alla olevasta koosteesta) sekä Taru Paavola kertaalleen.

Ensimmäisen jakson lopulla tunteetkin hieman kuumenivat molemmilla joukkueilla, mutta sen ei annettu haitata vaan jokainen painotti pitämään maltin omassa pelissä ja pään kylmänä.

Toinen puolisko alkoi hieman tarkastellen, eikä samanlaista tempoa nähty heti alusta kuin ensimmäisellä kaksikymppisellä. Tämän johdosta pääsi vierasjoukkue iskemään 5-1–kavennusmaalin lähietäisyydeltä. Kotijoukkueen onneksi seuraavassa vaihdossa Taru teki päivän toisensa ja siirsi kotijoukkueen jälleen viiden maalin johtoon. Minuutti tästä ja jälleen vierasjoukkue pääsi kaventamaan tilanteeksi 6-2, mutta tämän jälkeen kotijoukkue lisäsi taas kaasua ja meni tämän jälkeen menojaan. Lopputulos oikeutetusti kotijoukkueelle 11-2, muista toisen puoliskon maaleista vastasivat ottelun parhaana palkittu Mia Rein x2, Anna Byggmästar, Jenny Le sekä hattutempun täydentänyt Alina Skog.

Kuten aikaisemmin todettua, nähtiin tässä ottelussa paras kotijoukkueen esitys tällä kaudella. Puolustus toimi hienosti ja omista paikoista tehtiin maalit hyvällä prosentilla, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti sarjakärki VanPan kohtaamista Vantaalla 10.2.

PS: Vantaalle lähtee fanibussi ja ilmoittautumiskaavake ilmestyy pian, seuratkaa joukkueen somekanavia sekä Kaustisen Pohjan-Veikkojen kotisivuja, niin pysytte kartalla!