KP-V ETU, Naisten futsal ykkönen 2017-2018

Virkiä - KP-V

Lapuan urheilutalo

Virkiä - KP-V etu Lauantaina!

Viimeistä viedään, kun Etulla on jäljellä enään yksi ottelu. Se pelataan lauantaina Lapualla Virkiää vastaan. Etun ja Virkiän edellisessä kohtaamisessa Anna Byggmästar siirsi kotijoukkueen heti ensimmäisellä minuutilla 1-0 johtoon. Sen jälkeen vierasjoukkue kuitenkin säikytteli Etua ja siirtyi 11 minuutin kohdalla jo 1-2 johtoon. Kotijoukkue kuitenkin selvitti tilanteen ja voitti ottelun.

KP-V etu:lle lauantain pelistä täydet pisteet olisivat tärkeitä, sillä se varmistaisi joukkueelle neljännen sijan, kun samana päivänä vielä vain yhden pisteen perässä oleva KuKi/Tiikerit pelaavat myös kauden viimeisen ottelunsa. Voitolla etu siirtyisi ainakin hetkeksi sarjan kolmannelle sijalle, jonka lopullinen kohtalo olisi kiinni myös samana päivänä FC Seinäjoen ja FC- Sport-j/2:n kohtaamisesta. Mutta, jotta jossiteltavaa ei sijoituksista jäisi, niin Etu:n on pelattava parasta futsaliaan ja pelata viimeinenkin peli täysillä ja varmasti.

Joukkueella on siis erittäin tärkeä viimeinen ottelu edessä ja kotijoukkue Virkiä ei halua varmasti jaella pisteitä vierasjoukkueelle. Lapualle lähdetään isolla bussilla, johon toiveena olisi saada mukaan suuri fanijoukko auttamaan KP-V:n joukkuetta kannustamalla äänekkäästi! Ja jos koet, että ääntä ei lähde, niin ainakin pääset mukaan seuraamaan viihdyttävää futsalia!