14.00
FC Monkulat, Miesten Futsal-Ykkönen

Zenith - KP-V Monkulat   0 - 2

Herttoniemenranta LH

Monkuloiden tappiottomien otteluiden putki venyy - Zenith kaatui Helsingissä 0-2

Monkuloiden lentokeli jatkui Helsingissä, kun tiukan puolustustaistelun jälkeen Monkulat nappasivat kolme pistettä Kaustiselle kotiin viemisiksi. Ennen Monkuloiden kohtaamista Zenith oli hävinnyt ainoastaan sarjaa johtaneelle Riemulle.

Peli alkoikin Monkuloiden osalta tiukalla puolustamisella ja kotijoukkueen annettiin pyörittää peliään. Vaarallisille paikoille Zenith pääsi muutamaan otteeseen, mutta tänään kotijoukkueen ruuti oli märkää.

Aivan ensimmäisen jakson lopulla Monkulat pääsi vastaiskuun, kun Juho Koivukangas riisti pallon ja lähti Jarkko Ojalan kanssa kaksi vastaan yksi hyökkäykseen. Koivukangas päätti hyökkäyksen laukaukseen ja maalivahdista kimmonnut pallo ajautui Ojalalle, joka siirsi vieraat taukojohtoon. Samalla Koivukangas sai heitettyä apinan pois selästään ja avasi pistetilinsä syöttöpisteen muodossa. Lisää on tulossa!

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin edellinen jäi. Zenith pyöritti omaa rotaatiotaan ja Monkulat seurasi hyvin omia pelaajiaan. Ne kerrat kun Zenith pääsi yrittämään maalintekoa, niin maalissa loisto-ottelun pelannut Janne Björkgren oli aina edessä tehden muutaman gamesaverin. Tunnustusta täytyy antaa koko joukkueen onnistuneelle puolustuspelaamiselle, joka kesti myös lopussa kotijoukkueen ylivoimapelaamisen.

Neljä minuuttia ennen ottelun loppua Ojala pääsi riistämään pallon kotijoukkueen pohjapelaajalta ja latasi pallon maaliin etunurkasta verkkoihin. Monkuloiden 2-0 johto kesti ottelun loppuun asti ja Monkuloiden historian ensimmäinen Futsal Ykkösen nollapeli oli tosiasia.

Tästä jatketaan jo ensi viikon lauantaina, kun Kaustiselle tulee vieraita Tampereelta ACE:n muodossa. Tulkaa siis katsomaan lauantaina 17.11. kello 16.00, miten teekkarit haastavat kovassa vireessä olevan kotijoukkueen.

Tilastot
Zenith

0 - 2

(0-1)
19'MaaliOjala Jarkko
36'MaaliOjala Jarkko