Esittely
Ottelutilastot
KP-V Monkulat - Riemu
2019 - FC Monkulat - Miesten Futsal-Ykkönen
Klo 16:00 Kaustinen, Urheilutalo
6
Tam

Uusi vuosi aloitetaan Riemulla


Uusi vuosi sujahtaa käyntiin Monkuloiden osalta kärkikamppailulla Liikunnan Riemua vastaan sunnuntaina 6.1 klo 16.00 alkavassa ottelussa.

Monkulat on aloittanut joulutauon jälkeen treenit jo hyvissäajoin ja treeneissä ollaankin painettu hommia hyvällä asenteella. Otteluun saadaan täysi kokoonpano, sillä sivussa ovat ainoastaan pelikieltoja kärsivät kapteeni Juho Koivukangas sekä Alex Garzon.


Sarja-avauksessa kärsittiin Riemun isännöimänä 5-1 tappio, mutta Monkulat on parantanut otteitaan huimasti tästä, joten helpolla ei tule Riemu pääsemään Kaustisen hornankattilassa.

Vierasjoukkue Riemu löytyy sarjataulukossa sijalta 3, kun taas Monkulat vaanii pisteen perässä ottelun vähemmän pelanneena. Riemu pelasi myös lauantai-illan ottelussa kotona AS Moonia vastaan ja hävisi ottelun varsin selkein numeroin 2-6, joten Monkuloita vastaan astuu varmasti valmiiksi ärsytetty joukkue.

Riemun riveistä löytyy myös Monkuloillekkin tuttu pelaaja, Aaro Hedman.


Seuraa heitä:

Rauli Lassila - Monkulat

Huomenna nähdään Rauli Lassilan ensimmäinen ja viimeinen peli tälle kaudelle, sillä mies lähtee leikkuupöydälle, mutta tulee varmasti tilaisuuden myötä antamaan kaikkensa kentälle. Riemun puolustus ja maalivahti saakin olla varuillaan, mikäli tämän miehen oikea jalka pääsee irti.

Tuure Fagerström - Riemu

Kaustisen katsojille tutuksi tullut Tuure pudotti Monkulat takaisin kakkoseen edellisellä ykkösen visiitillä LPK:n riveissä. Hanakasti liikkuva ja maalivainuinen targetpelaaja ei onnistunut lukuisista paikoistaan tänään Moonia vastaan, joten nälkää jäi varmasti Kaustisen reissulle.

FC Monkulat - Riemu su 6.1 klo 16.00 Kaustisen Urheilutalolla.

OTTELUISÄNTÄ: Perhonjokilaakso

LIPUT: 5e (alle 15v ilmaiseksi)

TERVETULOA!


Riemu haki tyylipuhtaan voiton Monkuloista


Monkulat - Riemu 0-4 (0-2)

Ei alkanut Monkuloiden vuosi 2019 riemukkaasti, kun Jyväskylän Liikunnan Riemu haki täyden pistepotin Kaustisen Urheilutalolta.

Monkulat lähti otteluun suht hyvistä lähtökohdista, ainoastaan joukkueen kapteeni Juho Koivukangas sekä Alexander Garzon joutuivat seuraamaan ottelua katsomon puolelta pelikieltojen vuoksi.


Ottelun alussa molemmilla oli omat paikkansa avata maalitili, varsinkin kotijoukkueen väkivahva Bright Ihionu tuotti jatkuvia vaikeuksia Riemun puolustukselle. Harmittavasti ”Iman" sihti oli hukassa ja pallot löysivät tiensä yli ja ohi maalin tai sitten vastustajan maalivahdin käsiin.

Vierasjoukkueen ensimmäinen maali syntyi, kun 14 minuuttia oli ottelua takana. Hieman huonoa puolustamista keskialueella, Jonne Forsström oikealta läpi ja syöttö takaisin keskialueelle, josta Tuure Fagerströmin oli helppo työ laittaa pallo tyhjään maaliin.


Riemun toinen maali syntyi, kun ensimmäisestä jaksoa oli jäljellä reipas pari minuuttia. Millintarkka ristipallo takatolpalle ja pallo taas tyhjään Monkula-maaliin. Asialla jälleen parivaljakko Fagerström-Forsström. 0-2 lukemissa mentiin siis tauolle ja Monkuloilla oli mietinnän paikka, kuinka rikkoa Riemun puolustus.

Toinen 20-minuuttinen alkoi Monkuloiden painostuksella, mutta vierasjoukkueen parhaana palkittu maalivahti Jori Lagerblom piti vierasjoukkueen maalin puhtaana.


Niin kuin se usein menee, jos et ite tee, niin kaveri kyllä tekee. Kahden ja puolen minuutin kohdalla pallo pomppasi kulman jälkitilanteesta takatolpalle odottaneelle Mika Haloselle ja hänellä oli helppo työ siirtää Riemu jo kolmen maalin johtoon.

Kun edes kumpikaan Puronahon veljeksistä ei osunut maaliin tänään, iski Riemu lopullisen niitin neljä minuuttia ennen päätössummeria. Oikealta laidalta väkevä nousu, pikkunosto keskelle ja komea volleylaukaus taka-alakulmaan maalintekijänä Olli Annala ja syöttäjänä Janne Paljakka.


Jarkko Ojala sekä ”Ima" pääsivät vielä lopussa kahdella yhtä vastaan hyökkäämään, mutta Lagerblomin komea tuplatorjunta piti maalin koskemattomana. Sitten soikin jo päätössummeri ja Monkuloiden kauden kolmas tappio oli tosiasia.

Monkuloiden seuraava ottelu on tulevana lauantaina, kun joukkue matkustaa ärsytettynä kohti Raahea, jossa vastassa on vanhatuttu AS Moon. Otteluun on varattu fanibussi -> linkki ilmoittautumiseenEi liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Monkulat 0 - 4
(0-2)
14' Maali Fagerström Tuure

17' Maali Fagerström Tuure

22' Maali Halonen Mika

35' Maali Annala Olli
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Elokuu   »
Kategoriat