Esittely
Ottelutilastot
AS MOON - KP-V Monkulat
2019 - FC Monkulat - Miesten Futsal-Ykkönen
Klo 15:00 Liikuntahalli, Raahe
12
Tam

Monkulat täyden fanibussin saattelemana Raaheen


Lauantaina pelataan kauden odotetuin vierasottelu ns. Pohjanmaan derby Raahen Liikuntahallissa klo 15.00 alkavassa ottelussa, jossa kohdataan AS Moon.

Kotijoukkue AS Moon on yltynyt hurjaan vireeseen voittaen edelliset 5 ottelua ja viime viikonloppuna kaatui vieraskentällä Liikunnan Riemu vakuuttavan esityksen jälkeen lukemin 2-6.

Raahen liikuntahallilla on tunnelma aina kohdillaan ja kotipeleissä käy päälle 200 katsojaa, joten tunnelmaa pelistä ei tule puuttumaan varsinkin, kun vierasjoukkueen 50-hengen fanibussi varattiin hetkessä täyteen innokkaita Monkulafaneja.


Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa pisteet tasattiin Kaustisella lukemin 3-3, johon vierasjoukkue Moon ei ollut tyytyväinen ollenkaan vaan haluaa varmasti lauantaina palauttaa Monkulat takaisin maanpinnalle.

Viime viikonlopun Riemu tappio ollaan Monkulaleirissä unohdettu ja ollaan keskitytty täysillä tulevaan otteluun Moonia vastaan. Tälläisiin kiihkeisiin otteluihin toivoisi, että molemmat joukkueet saisivat parhaat miehet jalkeille, mutta Monkulat on kärsinyt Riemu pelin jäljiltä pahoja menetyksiä.


Sivussa lauantailta ovat Puronahon veljekset, Santtu Lehto, Do Khupeh, Niko Korhonen, pelikiellossa oleva Alexander Garzon sekä Bright Ihionun pelikunto on vielä arvoitus, mutta jälleen kerran farmijoukkue KP-V Vetämättömät tarjoaa Monkuloille apuja, jotta saadaan Moonia vastaan pisteistä taisteleva ryhmä parketille.

Lisäksi Monkulat saa tähän otteluun uuden vahvistuksen, jolta löytyy kokemusten useamman kauden ajalta Futsal Liigasta. Pidetään peukkuja pystyssä, että pelilupa saadaan kuntoon.

Tätä kovempaa vierasottelua et tule hetkeen näkemään!

Seuraa heitä:

Jaakko Koivukangas - Monkulat

Hirveästi ei ole peliminuutteja kertynyt vielä tälle kaudelle, mutta saattaa olla, että lauantaina nähdään parketinkin puolella. Koivukankaan veljeksillä tunnetusti kiehahtaa aina pelikentän puolella ja kortit viuhuu. Nuoremmalla veljeksellä käy myös suun lisäksi jalat ja saattaa aiheuttaa kotijoukkueen puolustukselle harmaita hiuksia, mikäli päästetään kentän puolelle.

Jukka-Pekka Patanen - AS Moon

Moonin ykkösketju Patanen-Knuutinen-Uusitalo-Keinänen on varmasti tällä hetkellä sarjan vaarallisin nelikko. Patanen oli loukkaantuneena, niin tällä ketjulla ei homma toiminut, mutta nyt on palannut ja jälki on ollut tuhoisaa, joten varmasti tärkeä pelaaja tälle ketjulle.

Monkulat kuutamolla RaahessaAS Moon tarjosi kylmää kyytiä Monkuloille Raahessa ja oli parempi selvin lukemin 8-1.

Odotettavissa oli, että kotijoukkue tulee jo pelin alusta alkaen kovalla prässillä hankaloittamaan vierailijoiden pelaamista. Alkurynnistyksestä selvittiin ja taisteltiin tasapäin kotijoukkueen kanssa.


Siihen se tasaisuus sitten jäikin, maalipaikkoja saatiin luotua, mutta kun se pallo ei löydä tietään maalinperukoille ja kotijoukkue latoo maaleja hienojen hyökkäysten päätteeksi maalin perukoille asti, niin lukemat olivat nopeasti varsin rumat vierailijoiden kannalta.

Kuuden, seitsemän ja kymmenen minuutin kohdilla kotijoukkue laittoi tulostaulun koville ja oli siirtynyt jo 4-0 johtoon Paakkarin, Aittolan ja Uusitalon kahdella maalilla. Tämä ei kuitenkaan lannistanut Monkuloiden pelaajia, vaan Olli Piili laittoi vielä kirin käyntiin ottelun 11 minuutin kohdalla Juho Koivukankaan syötöstä.


Tämän jälkeen peli tasaantuikin ja Monkulat sai luotua useampiakin hyviä maalipaikkoja, mutta yhtä maalia vastaan Monkulat tarvitsevat tällä hetkellä turhan monta maalipaikkaa. Tässä täytyy tehdä parannusta, jotta pystytään taistelemaan ottelun voitosta.

Vielä ensimmäisen jakson loppuun saatiin mahdollisuus tehdä niin sanottu pukukoppimaali, mutta tällä kertaa ei kiriä saatu käyntiin.Toista jaksoa pelattiin tasapäin vielä jakson puoliväliin asti, jolloin kotijoukkue aukaisi jälleen maalihanansa ja teki jälleen tuhoisaa jälkeä, iskien pallon verkkoon kuuden minuutin sisällä jälleen neljä kertaa. Maaleista vastasivat Paakkari, Keinänen, Knuutinen ja Määttä.

Kaksinumeroiset luvutkaan eivät olleet kaukana, mutta maalissa pelannut Janne Björkgren torjui lukuisat lähentely-yrityksen kovalla kokemuksellaan.Jobin postia Monkulat sai jo alkulämpöjen aikana, Kun Jaakko Koivukangas loukkasi polveaan, eikä kyennyt liikkumaan enää kuin keppien kanssa.

Vähemmälle peliajalle jääneet pelaajat paikkasivat tänään hyvin poissaolijoita ja nähtiinpä samalla myös uusia pelaajia Monkuloiden ringissä, kun Tuomas Kainu ja Heino Känsäkangas tekivät väkevää työtä Monkuloiden target-pelaajina. Tällä kertaa työntekoa ei kuitenkaan saatu palkittua maalien muodossa.Ensi viikolla Monkulat saavat jälleen vastaansa lentokiidossa olevan joukkueen kun Kaustisen urheilutalolle tulee tuttuja vieraita Torniosta. Muun muassa Riemua kurittanut ToPV saapuu Kaustiselle kahdeksan ottelun pisteputkessa.

Saavu siis lauantaina 19.1. kello 16.00 katsomaan katkeaako Monkuloiden kahden ottelun tappioputki vai vierailijoiden pisteputki.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
8 - 1
(4-1)
Monkulat
6' Maali Paakkari Kai

7' Maali Aittola Teemu

10' Maali Uusitalo Antti

10' Maali Uusitalo Antti

11' Maali Piili Olli

30' Maali Paakkari Kai

31' Maali Keinänen Marko

34' Maali Knuutinen Timi

36' Maali Määttä Ville
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Elokuu   »
Kategoriat