Esittely
Ottelutilastot
KP-V Monkulat - ToPV
2019 - FC Monkulat - Miesten Futsal-Ykkönen
Klo 16:00 Kaustinen, Urheilutalo
19
Tam

Tulikuuma Tornio saapuu Monkuloiden vieraaksi


Futsal Ykkönen jatkuu jälleen kerran kotipelin merkeissä lauantaina, jolloin vastaan astelee Tornion Palloveikot klo 16.00 alkavassa ottelussa.

Monkulat kärsii tällä hetkellä pienoisesta maalinteko-ongelmasta, sillä viimeiseen kahteen peliin vastustajien maaliverkot ovat soineet ainoastaan kerran.

Muutamia loukkaantumisia lukuunottamatta jalkeille saadaan lauantaina varmasti iskukykyinen ja viimeiseen asti pisteistä taisteleva monkularyhmä, joka yrittää katkaista tappioputken tähän otteluun.


Vierasjoukkue ToPV on tämän hetken kuumin joukkue Futsal Ykkösessä, sillä edellisessä ottelussa kaatui Riemu lukemin 6-5 ja joukkue porskuttaa 6 ottelun pituisessa voittoputkessa ja tämän putken Monkulat haluaa kovasti katkaista.

Joukkueet kohtasivat aikaisemmin Torniossa, jolloin Monkulat oli parempi lukemin 3-6. Torniossa onkin tapahtunut tämän pelin jälkeen paljon ja uusia vahvistuksia on astellut joukkueeseen tiuhaan.


Seuraa heitä:

Heino Känsäkangas - Monkulat

Tämän sarjan ylivoimasesti voimakkain pelaaja nostaa penkistä enemmän kuin Monkuloiden ykkösketju yhteensä. Voiman lisäksi Heinon vahvuuksia on myös räjähtävä nopeus ja arvaamattomuus eikä varmasti jätä tilanteita puolitiehen.

Iiro Vanha - ToPV

Tämä mies ei futsalin asiantuntijoille esittelyjä kaipaa. Suomen maajoukkueesessa ja liigajoukkue Kemissä futsalia pelannut Vanha lopetti futsalin melkein kauden ajaksi ja panosti jalkapalloon Veikkausliigassa PS Kemin riveissä. Nyt Vanha on kuitenkin palannut nostamaan Tornion Palloveikkoja liigaan. 3 otteluun tehot 4+5, taitaa olla nimekkäin pelaaja, joka Kaustisen Urheilutalolla tullaan näkemään.

Saako Monkulat vihdoin maalihanat auki? Onnistuuko ToPV puolustus pitämään vihdoin Bright Ihionun kurissa? Nähdäänkö Monkulapaidassa tällä kertaa uusia vahvistuksia? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen tulemalla Urheilutalolle lauantaina klo 16.00!

ToPV tyly vieras Monkuloille


Monkulat joutui taipumaan kotonaan vahvassa vireessä oleville torniolaisille lopulta selvin numeroin 2-7 (2-2).

Joukkueet ovat aloittaneet toisen sarjakierroksen varsin erillaisista lähtökohdista, kun Monkuloilla oli takanaan kaksi tappiota, niin ToPV porskutti kuuden ottelun voittoputkessa.Peli alkoi kotijoukkueen osalta mallikkaasti. Pitkästä aikaa Monkulat onnistui ensimmäisen maalin tekemisessä, kun ottelun ensimmäisellä minuutilla Olli Piilin laukaus painui vastustamattomasti maalinperukoille, syötön maaliin tarjosi Juho Koivukangas.

Kotijoukkue kykeni pitämään vierailijat maalitta ottelun seitsemännelle minuutille asti, kunnes Matias Ojanaho onnistui maalinteossa. Nikolai Chusov jatkoi vierailijoiden maalintekoa ottelun 15:sta minuutilla.


Monkulat pysyi kuitenkin vielä ensimmäisen jakson vieraiden mukana ja tauolle päästiinkin tasatilanteessa 2-2, kun Jarkko Ojala onnistui jakson lopulla tasoittamaan tilanteen Santtu Lehdon syötöstä.

Tauolla painotettiin sitä, että pelissä oltiin vielä hyvin mukana, mutta vastustajan pallotaitureille ei saisi jättää liikaa tilaa tehdä temppujaan.


Tässä ei kuitenkaan onnistuttu, kun jo toisen jakson ensimmäisellä minuutilla maajoukkueessakin esiintynyt Iiro Vanha näytti omaa taitoaan ja harhautteli itsensä vetopaikalle ja siirsi ToPV:n 3-2 johtoon. Tämän jälkeen Monkulat sai kuitenkin pelistään jotenkin kiinni ja sai luotua maalipaikkoja.

Tämä ei kuitenkaan johtanut maalintekoon, vaan palloa saatiin kaivaa omasta maalista Jussi-Esko Bergin toimesta. 2-4 maalin jälkeen Monkulat joutuivat rikkomaan vierailijoitaan yksi toisensa jälkeen, eikä peliin päästy enää mukaan. Puolentunnin pelin kohdalla Chusov onnistui toistamiseen maalinteossa ja siirsi vieraat 2-5 johtoon.


Hetkeä myöhemmin Monkulat pääsi harjoittelemaan jälleen alivoimapeliään, kun Khupeh Do joutui jättämään kentän kahden keltaisen kortin johdosta.

ToPV käytti tilaisuuden hyväkseen vaikka Monkulat saikin melkein pidettyä maalinsa puhtaana koko kahden minuutin "jäähyn" ajan. Sami Huhtiniemi kirjautti nimensä maalintekijöiden joukkoon ja siirsi vieraiden johdon 2-6:een ja peli oli käytännössä pelattu.


Monkulat yritti vielä kavennusmaalia ylivoimapelinsä turvin, mutta tämäkään ei tuonut lisäosumia muuta kuin vierailijoille. Pistepörssin kärkipääddä hääräävä Aatu Asikainen käytti harhasyötön hyväkseen ja puttasi pallon tyhjään maaliin.

Peli päättyi siis vieraiden 2-7 voittoon. Ansaittu vierasvoitto ToPV:lle ja lisää harmaita hiuksia Monkuloille.


Seuraavaksi pisteitä lähdetään jahtaamaan tuplaviikonlopulta Turusta ja Raumalta. Helppoa pisteiden hakeminen ei ole koskaan ollut noilta paikkakunnilta, mutta periksi ei anneta.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Monkulat 2 - 7
(2-2)
1' Maali Piili Olli

7' Maali Ojanaho Matias

15' Maali Chusov Nikolai

19' Maali Ojala Jarkko

21' Maali Vanha Iiro

24' Maali Berg Jussi-Esko

30' Maali Chusov Nikolai

34' Maali Huhtiniemi Sami

35' Maali Asikainen Aatu
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Elokuu   »
Kategoriat