16
HEL
16.00
FC Monkulat, Miesten Futsal-Ykkönen

KP-V Monkulat - PTU  0 - 1

Kaustinen, Urheilutalo

PTU oli täpärästi Monkuloita parempi

Kaustisella nähtiin lauantaina yksi kauden jännittävimmistä otteluista, kun Monkulat sai vieraita Porista PTU:n muodossa.

Ottelun ratkaisu nähtiin aivan ottelun loppu puolella, mutta valitettavasti ratkaisu ei ollut kotijoukkueelle suotuisa. Viimeisenä pelaajana palloon koski kotijoukkueen pelaaja, mutta pallo kimposi harmittavasti omaan maaliin.


Ottelu oli hyvin kotijoukkueen hallinnassa ja tason nostoa edellisiin otteluihin oli selkeästi tapahtunut. Valitettavasti sitä ei vielä palkittu kolmella pisteellä.

Jo ensimmäisistä vaihdoista näki, että Monkulat oli hyvällä jalalla liikkeellä ja maalipaikkoja päästiin luomaan heti ottelun alusta alkaen. Pallo liikkui hyvin ja pelaajatkin hakivat tyhjiä tiloja mallikkaasti.


Valitettavaa oli toki, että vastustajan maalin tyhjiä tiloja ei onnistuttu löytämään koko pelin aikana. Loisto-otteita maaleillaan esittäneet Sami Harjupatana ja vieraiden Joni Kuusisto pitivät tulostaulun jalkapallolukemissa.

Kotijoukkueen heikon maalinteon lisäksi ottelun ratkaisu nähtiin kumulatiivisten virheiden täyttyessä toisella puoliskolla. Tässä ”voiton” vei kotijoukkue, joka keräsi kuusi virhettä vieraiden viittä vastaan.


Pari minuuttia ennen ottelun loppua kotijoukkueen virhetili täyttyi ja PTU pääsi yrittämään maalia kymmenestä metristä. Harjupatana onnistui torjumaan vapaapotkun, mutta torjunnasta kimmonnut pallo osui kotijoukkueen pelaajaan ja pomppasi maaliin. Näin ollen loppulukemiksi muotoutui PTU:n vierasvoitto lukemin 1-0.

Kotijoukkueen ei tarvitse hävetä esitystään, sillä peli oli hyvin hallussa. Vielä kun saadaan nämä pienet onnen pomput siirtymään Monkuloille, niin maaleja alkaa varmasti tulemaan myös oikeaan maaliin Monkuloiden kannalta.


Tätä päästään yrittämään jo ensi viikonloppuna, kun lauantaina vieraillaan Lempäälässä Loiskeen kotiluolassa ja sunnuntaina jatketaan pelejä Tampereellä ACE:n isännöimänä. Tappiosta huolimatta, tästä on hyvä jatkaa pisteiden metsästystä.


Tilastot

0 - 1

PTU
(0-0)
37'MaaliMiettinen Toni

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)