Monkulat puhtaalla pelillä mestariksi
Julkaistu: 07.11.2017 00.00

Monkulat puhtaalla pelillä mestariksi

Yhdessä K-Market Kaustisen ja Kokkolan Erotuomarikerhon kanssa järjestetty turnaus toi miesten sarjaan Kaustisen Urheilutalolle 5 eritasoista futsaljoukkuetta.

  • kaksi Futsal Kakkoseen osallistuvaa (Monkulat, IK Myran)
  • aksi Keski-Pohjanmaan Kolmoseen (KP-V Vetämättömät, Sievin Sisu)
  • yksi Vaasan Kolmoseen (Kauhavan Pallokerho)

Monkulat lähti päivän otteluihin kokoonpanolla:

mv Sami Harjupatana

Juho Koivukangas-Jussi Mikkola-Teemu Sillanpää-Tuomas Puronaho

Sami Finnilä-Niko Korhonen-Aki Sipilä-Jarkko Ojala

vaihdossa: Matias Parpala

Monkulat - KP-V Vetämättömät (2-0)

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui tuttu Vetämättömien porukka, jossa pelasi osa Monkuloistakin, ja jossa myös osa Monkuloista tullaan näkemään kauden edetessä.

Ottelu alkoi tunnustellen ja kesti pitkään, ennen kuin Monkulat sai maalihanat auki. Vetämättömät puolusti hyvin ja maalissa ollut Joona Vuoti torjui melkein kaiken. Ainoastaan merkkausvirheiden seurauksina Tuomas Puronaho sekä Jussi Mikkola pääsivät rokottamaan harjoitustoveriaan.

Monkulat – Sievin Sisu (4-0)

Sievin Sisu kohdattiin jo toistamiseen tälle syksylle. Heti alusta asti oli selvää, että peli tulee olemaan Monkuloiden heiniä. Pallo liikkui hienosti pelaajalta toiselle ja maaleja tehtiin laajalla rintamalla.

Muun muassa Teemu Sillanpää pääsi pitkästä aikaa maalin makuun, kun hän lähialueelta pääsi pommittamaan pallon ”yläpeltiin”.

Monkulat – IK Myran (1-0)

Monkuloille erittäin tuttu IK Myran tuli vastaan päivän kolmannessa kohtaamisessa, ottelu oli tasaista vääntämistä, jossa Jarkko Ojala pääsi iskemään Monkuloille voittomaalin.

Monkulat – KPK (3-0)

Monkuloille osittain uusi ja osittain vanha tuttu vastustaja oli KPK päivän neljännessä ottelussa. Ottelu oli tasaisempi, kuin numerot antavat ymmärtää, mutta hyvällä viimeistelyllä Monkulat nappasi jälleen voiton ja paikan loppuotteluun.

Finaali: Monkulat – IK Myran (2-0)

Finaalissa Monkulat sai vastaansa joukkueen, jonka joukkue kohtaa myös kauden avauksessa 18.11., eli IK Myranin.

Finaalissa Monkulat lähti samalla mentaliteetilla kuin päivän aikaisempiin peleihin – oma pää pysyy puhtaana. Ja näin kävikin, kun myranilaiset eivät saaneet murrettua kotijoukkueen varmaa puolustusta, jonka viimeisenä lukkona toimi pallot varmasti napsinut Sami Harjupatana. Lisäksi kun näyttävien hyökkäysten jälkeen Jarkko Ojala rokotti kahdesti vierasjoukkuetta (Teemu Sillanpää myös kerran, mutta harmittavasti sadasosasekunnin liika myöhään), jäi turnauksen voittopokaali Kaustiselle.

Päivän MVP oli hyvällä jalalla ollut Niko Korhonen, mutta myös Teemu Sillanpää esiintyi edukseen. Alla Teemun kommentit:

”Peli oli hyvää ja olen tyytyväinen itseeni ja joukkueeseen. Ja jos Harjupatanan Sami jatkaa samanlaista nollapeliputkea kauden aikana, en näe meidän ylivoimalle mitään estettä. Ja katsojille haluan sanoa, että ottakaa sairaslomalta palannut tuulennopea Juho Koivukangas seurantaan, häneltä voidaan nähdä uskomattomia tekoja.”


Seuran uusimmat

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)