Futsalistat päättivät kauden pelaillen
22.4.2018 20:38 Uutiset / Pääsivusto

Junnut ja Monkulat päättivät kauden näytösottelulla

Kaustisen Pohjan-Veikkojen futsaljoukkueet pitivät seuran ensimmäisen yhteisen futsalkauden päätöstilaisuuden urheilutalolla viime torstaina. Seuralta osallistui talvella seitsemän (7) joukkuetta Palloliiton ja piirin sarjoihin. Lisenssipelaajia oli ennätysmäärä, jopa 110 pelaajaa! Tilaisuus aloitettiin mehuilla ja kaffeilla, jonka jälkeen oli palkitsemisten aika. Joukkueiden valmentajat kertasivat mennyttä kautta, jonka jälkeen jokaisesta joukkueesta palkittiin tsemppi-pelaaja.


Junioreista 05-, 06- ja 07-syntyneet pelasivat Keski-Pohjanmaan piirisarjoissa. 07-syntyneet pelasivat ennakkoluulottomasti vuotta vanhempien sarjassa ja onnistuneen kauden jälkeen junnut palkittiin urheilutalolla piirisarjan pronssimitaleilla! 05- ja 06 syntyneet ovat harjoitelleet yhdessä pitkään ja molemmat joukkueet pelasivat samassa P13-sarjassa.

Aikuisten sarjoissa seuraa edusti neljä joukkuetta - kaksi naisten ja kaksi miesten sarjoissa. Naisten joukkue Remix ja miesten Vetämättömät pelasivat piirin sarjoissa. Monkulat pelasivat alueellista Kakkosta, josta joukkue nousi vahvojen esitysten jälkeen ensi kaudeksi Ykköseen. Naisten KP-V Etu päätti toisen kautensa Futsal Ykkösessä ja on vahvasti vakiinnuttanut paikkansa liiton sarjassa.


Virallisen osuuden jälkeen juniorit vahvistettuna muutamalla Monkulalla pelasivat vielä näytösottelun Kaustisen Pohjan-Veikot vastaan Kaustisen Pohjan-Veikot. Ottelussa saatiin nähdä erinomaista joukkuepelaamista, syöttö-kombinaatioita ja maagisia yksilösuorituksia. Äärimmäisen tasaisen, ilon, naurun ja onnistumisten täyteisen ottelun voitti lopulta Kaustisen Pohjan-Veikot.   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Maaliskuu   »
Kategoriat