Etulle niukka voitto avauspelistä!
Julkaistu: 29.10.2018 00.00

KP-V etu avasi futsalin ykkösen kautensa FC Seinäjoen vieraana Seinäjoen urheilutalolla. Pelin alku oli varovaista pelaamista molemmin puolin. Ensimmäinen maalintekotilanne syntyi vapaapotkun seurauksena kotijoukkueelle jo pelin ensimmäisellä minuutilla. Tämän tilanteen Seinäjoki käytti tehokkaasti hyödyksi ja pallo painui maaliverkkoihin ja tilanteeksi 1-0. Tämän jälkeen Etu alkoi pikku hiljaa saada omasta pelistään kiinni ja sai painostuksen päätteeksi vapaapotkun hyvältä etäisyydeltä vastustajan maalista. Pallon taakse asettui Sofia Peltola, joka lauloi pallon varmasti alanurkkaan ja pelin tasoihin 1-1. Maalin myötä Etun peli vapautui ja maalipaikkoja luotiin peräjälkeen koko puoliajan ajan, mutta loistopeliä pelannut vastustajan maalivahti piti kotijoukkueen mukana pelissä aina esimmäisen jakson viimeiselle minuutille asti, jolloin Anna Byggmästarin loistavan pallonriiston jälkeen Alina Skog pääsi laittamaan takatolpalta pallon verkkoihin ja puoliaikatilanteeksi 1-2.

Puoliajalla käytiin läpi syöttöjen helppouttaja ja pelin vauhdin pitämistä yllä. Silti toinen puoliaika alkoi jälleen Etulta tahmeasti ja helpot syötöt karkailivat. Jakson edetessä peli kuitenki saatiin jälleen omiin uomiinsa ja myllytys kohden Seinäjoen maalia jatkui, mutta seuraavan maalin teki kuitenkin kotijoukkue ja Etun maalissa ensimmäistä naistenykkösen peliä pelannut Nea Puumala joutui toistamiseen kaivamaan pallon selkänsä takaa. Peli siis tasan 2-2. Etu ei halunnut kuitenkaan tyytyä tasatulokseen ja vain minuutti Seinäjoen tasotusmaalista Essi Rahkonen päätti kokeilla laittaa kulmapotkun kovaa maalille ja tällä kertaa pallo löysi tiensä etutolpan vierestä suoraan maaliin ja näin Etu johtoon 2-3. Tämä jäi myös pelin lopputulokseksi, vaikka paikkoja lisämaaleihin olisi ollut.

Seuraavan kerran Etu pelaa jo tulevana lauantaina 3.11 klo 13.30 Kaustisen urheilutalolla, kun vieraaksi saapuu viime kauden päätteeksi Liigasta pudonnut Fc Nokia.