Etulle ensimmäinen kotivoitto
Julkaistu: 29.11.2018 00.00

Viime lauantaina Kaustisen futsal-pyhättöön Etun vieraaksi saapui Virkiä Lapualta. Vastustaja tiedettiin nuoreksi ja nopeaksi joukkueeksi, joka oli varmasti kehittynyt futsalissa viime vuodesta.

Ottelun lähti käyntiin kotijoukkueen osalta hyvin ”Etumaisesti” eli sekavasti. Tämän vastustaja käytti hyväkseen heti pelin toisella minuutilla ja siirtyi 0-1 johtoon. Vain minuuttia myöhemmin Alkoi koko pelin kestänyt Alinan ja Sofian säveltämä show, kun Sofia Peltola laukoi Julia Järvelän antaman sivurajan maalin kattoon ja tilanteeksi 1-1. Seuraavaa maalia saatiin odottaa yli kymmenen minuuttia. Tällä kertaa Sofian syötti läpi ajoon Alina Skog ja kotijoukkue siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon. Ennen puoliaikaa vierasjoukkue tuli vielä 2-2 tasoihin, kun pallo osui omalla maalivahdin alueella epäonnisesti Julian käteen ja pallo pilkulle.Niinpä hyvän puoliajan maalissa pelannut Neea Puumala joutui kaivamaan pallon selkänsä takaa toistamiseen. Vain hetkeä myöhemmin taituri kaksikko Alina ja Sofia oli jälleen asialla. Tällä kertaa Sofia syötti ja Alina sai laittaa pallon tyhjään maaliin ja juuri ennen taukoa kotijoukkueen 3-2 johtoon.

Toiselle puoliskolle kotijoukkue lähti luottavaisin mielin taistelemaan voitosta. Toista puoliaikaan oli pelattu 5 minuuttia kun vastustajan maalin edustalla oli pahanteossa jälleen tuttu kaksikko. Sofia laukoi ja paluupallon maaliin liukui kukas muukaan kuin Alina. Tilanne 4-2. Vastustaja sai muutaman hyvän maalipaikan, jotka Etun maalissa toisen puoliajan vahvasti pelannut Tiia-Maria Karvonen eliminoi loisto torjunnoilla. Sofia viimeisteli vielä täyden hatun tekemällä kolmannen maalin Alinan loistavasta sivurajasyötöstä ja lopputulokseksi 5-2.

Kuvaaja: Neea Åby

Etun kausi jatkuu tulevana lauantaina sarjajohtajan vieraana, kun joukkue matkustaa kauden pisimmälle vieraspelimatkalle Halikkoon FC Halikon vieraaksi. Peli Halikossa alkaa klo 16:00.