Etulle kauden avauksesta täysi pistepotti
Julkaistu: 31.10.2019 00.00

Etun kauden kotiavaukseen saapui vastustajaksi nuori GBK:n joukkue Kokkolasta. GBK:sta Etulla oli kokemusta yhden harjoituspelin verran. Vastustaja tiedettiin pelaajien nuoresta iästä huolimatta hyvin fyysiseksi joukkueeksi.

Etu sai kuitenkin kotiavaukseen unelma alun, kun se aloitti maalin teon ajassa 2:42 Taru Paavola siirtäessä kotijoukkueen 1-0 johtoon. Seuraavaan kolmeen minuuttiin kotijoukkue teki vielä 2 maalia, kun Taru onnistui toistamiseen ja Julia Järvelä kertaalleen. Kotijoukkueen 3-0 johtoasemassa GBK otti aikalisän ja sai paremmin pelistään kiinni. Kotioukkue taasen tuntui tuudittautuvan johtoasemaansa ja ennen puoliaikaa oli peli tasoittunut GBK:n kolmella maalilla tilanteeseen 3-3.

Toiselle puoliajalle valmentaja Juho Viiperi painotti syöttöjen laatua, prässiä ja tilanteiden loppuunasti pelaamista. Toinen puoliaika oli välillä tasaistakin vääntöä, mutta maalien osalta se oli Sofia Peltola -show. Sofia teki hatullisen maaleja toiseen puoliaikaan ja näin loppulukemat 6-3 Etulle. Joukkueiden parhaina palkittiin GBK:sta komean volleymaalin viimeistellyt Emilia Nurkkala ja Etusta kaksi maalia viimeistellyt Taru Paavola. Etun seuraava sarjapeli pelataan vasta 17.11 sunnuntaina Kaustisen urheilutalolla klo 13 alkaen, kun vastaan asettuu edellisvuosilta tuttu FC Seinäjoki.

Jos haluat nähdä naisia jo aiemmin kentällä tosi toimissa, niin tulevana lauantaina 2.11 Etu ja kakkosjoukkue Pinkit pelaavat yhteisen harjoitusottelun klo 11:00 alkaen Toholammin urheilijoita vastaan Kaustisen urheilutalolla.