Sarjakausi avattu E13 sarjassa
Julkaistu: 14.06.2020 00.00

Kaustisen Pohjan-Veikkojen E13 sarjan pelit alkoivat vieraskentällä Uudessakaarlepyyssä, vastaan asettui NIK.

Ottelu oli molemmille joukkueille täysi arvoitus, millä tasolla mennään. Pitkä korona-kevät, omatoimiharjoitteet ja lyhyet joukkuetreenit toivat monta kysymysmerkkiä ilmoille, kuinka kukin on omatoimista toimintaa ja valmentajan youtube-harjoitteita noudattanut ja tehnyt. Peli alkoi veikoille hyvin, Atte Löfbacka maalasi jo kolmen minuutin kohdalla Kaustislaiset johtoon. Lisäystä saatiin odottaa vartti ja taasen tekijänä Atte. Tämän jälkeen peli hieman tasoittui ja vastustaja pääsi puolen tunnin kohdalla tekemään avausmaalinsa. Heti tämän jälkeen suoraan aloitussyötöstä Aleksi Koivukoski yllätti vastustajan maalivahdin kaukovedollaan. Tässä 3-1 tilanteessa mentiin tauolle. Tauon aikana valmentaja Teijo Koivukoski huomasi poikien olevan kuin "viulun kieliä", eli todella jännittyneissä tunnelmissa jo tuossa vaiheessa oltiin. Tämä ei tiennyt hyvää ja niinhän siinä sitten kävikin, että vastustaja iski vartin sisään kolme maalia ja otti keulapaikan. Kaustislaiset tuhrivat monta hyvää tilannetta huonolla tuurilla ja hieman hätiköidyllä ratkaisulla. Vastustaja teki vielä yhden maalin ennenkuin Kaapo Linnarinne kavensi pilkulta loppulukemiksi 5-4 NIK:lle. Kovasta loppuajan painostuksesta huolimatta ja erinomaisesti koko pelin pelanneen vastustajan maalivahdin Jesper Blomqvistin estelyistä, pisteet jäivät rannikkokaupunkiin.

Pelin jännittävät tunnelmat voit kelata tästä. (Maalit youtube-minuuteilla 3,16,27,29,48,51,58,1.07,1.16)

Seuraava peli pelataan tiistaina 16.6. klo 19.00 kotistadionilla. Tällöin vastaan asettuu sarjan kärkinimiin viime kaudella kuulunut Esse Ik, Ähtävältä. Toivotaan hyvää ja tasaista peliä pojille...