P12 joukkueelle täydet pisteet Ylivieskasta
Julkaistu: 17.06.2020 00.00

Vielä ennen juhannuksen viettoa P12 joukkue lähti haastamaan FC Ylivieska mustaa Ylivieskan tekonurmelle. Oman haasteensa peliin toi vaatimaton 27 asteen lämpö sekä muutamien vakiopelaajien puuttuminen kokoonpanosta.

Pelin alkuun saatiin heti hyvä liike päälle. 13 peliminuutin kohdalla Onni Timonen onnistui tekemään aloitusmaalin. Vain minuutti ennen puoliaikaa vastustaja tasoitti pelin taitavalla sivusta tulleella kaukolaukauksella. Toista puoliaikaa ennätti kulua vain viisi minuuttia, kun Timosen sähäkkä juoksu ja mahdoton oikean jalan veto tuottivat tulosta. Vielä kerran pääsi KP-V maalin makuun, kun P10 joukkueesta vahvistukseksi otettu Eino Myllymäki puski pallon maaliin 47 peliminuutin kohdalla. Pelin voitto KP-V:lle lukemin 1-3.

Lyytikäisen veljekset tekivät tänään jäätävän hyvää työtä kentällä. Viljami Läspä vaikutti kentällä pakkina lähes koko pelin ajan ja katkaisi vastustajan hyökkäysyrityksiä taitavalla otteella. Myös Aapeli Hakamäen rauhallista ja varmaa toimintaa keskuspakin paikalla oli ilo katsoa.

Vastustaja hallitsi palloa valtaosan pelistä, mutta KP-V:n tiivis puolustus ja ennen kaikkea uhrautuva puolustaminen esti vastustajan maalintekopaikat. Tänään voiton ratkaisi asenne, jota tänään löytyi joukkueen joka äijältä. Vastahyökkäyksistä saatiin tarvittavat maalit, toki paikkoja olisi ollut huomattavasti isompaankin maalisaaliiseen. Maalinnälkää seuraavaan peliin jäi ainakin Aatu Rannilalle. Katsotaan, josko Aatu saisi maalihanat auki ensi viikon pelissä Kälviän Tarmoa vastaan. Tervetuloa kannustamaan poikia kotikentälle to 25.6 klo 19.