P11 tasapeliin Teerijärvellä
Julkaistu: 07.07.2020 00.00

KP-V P11 kohtasi toisessa piirisarjaturnauksessaan TUS:in ja IK Myranin Teerijärvellä. Ensimmäinen piirisarjaturnaus pelattiin viikko sitten Kokkolassa ja sielkotiin tuomisina oli pelikokemusta.

KP-V:n alku Kotijoukkuetta vastaan oli hieman varovainen ja aloitusmaali nähtiinkin kotijoukkueelta. 15 peliminuutin kohdalla oli kuitenkin KP-V:n vuoro, kun Nooa Mikkola tykitti pallon varmoin elkein kotijoukkueen maaliin. Peli jatkui tasaisena ja molemmat saivat tasaisesti maalipaikkoja. Seuraava maali oli kuitenkin taas TUS:in käsialaa. Vain muutama minuutti ennen pelin loppua Luukas Järvelä tasoitti pelin komealla kaarella ja pelin loppulukemiksi saatiin 2-2.

Akseli Lyytikäinen pelasi hienoa peliä topparin paikalla pysäyttäen vastustajan hyökkäyksiä ja jakaen palloa hyvin omille pelaajille. Iisakki Hakamäki katkoi hyvin hyökkäyksiä laitapakkina. Pienellä tuurilla peli olisi voinut hyvin kääntyä KP-V:n voitoksikin, tällä kertaa kuitenkin oli tyytyminen tasapeliin.

IK Myranin pelin alkuun tuli KP-V:lle täysi nukahtaminen ja vastustaja rokotti heti alkuun kahdella maalilla. Tästä eteenpäin peli jatkui kuitenkin tasaisena. KP-V sai luotua hyvin maalipaikkoja, mutta maaliin palloa ei vain saatu. Erätauolle lähdettiin Myranin johtaessa 2-0. Valitettava samanlainen KP-V:n nukahtaminen nähtiin myös toisen erän alkuun ja Myran rokotti samalla tavalla kahdella maalilla. Toiseen erään KP-V sai lukuisia maalipaikkoja, mutta pallo ei vain mennyt maaliin. Lopulta Huugo Kivipuro sai kuin saikin pallon maaliin. Myös Myran onnistui maalinteossa vielä yhden kerran toisessa erässä ja pelin loppulukemiksi jäi 5-1.

Eero Peltoniemi teki maalilla hienoja pelastuksia ja otti kiinni muutaman läpiajonkin. Urho Heikkilä taisteli hienosti puolustuksessa ja sai nostettua palloa hyökkääjille. Santeri Koskinen ja Juuso Pulkkinen pitivät hyvää liikettä yllä laitahyökkääjinä. Loppulukemat eivät vastaa pelin kulkua. Suurimmaksi osaksi peli oli äärimmäisen tasaista. Vastustaja sai hyödynnettyä tänään maalipaikkansa tehokkaasti ja vastustajalle annettiin vähän liikaa tilaa kentällä. Seuraavan kerran KP-V P11 pelaa 26.7 Pietarsaaressa.