P9 kotipelit 29.7.
Julkaistu: 30.07.2020 00.00

Sateiseen keskiviikkoiltaan saapui Kaustisen stadionille vierailijat Pietarsaaresta ja Teerijärveltä. KP-V P9 joukkue kohtasi TUS:in jo alkukuusta Teerijärvellä tasapelin merkeissä, joten tänään vastaan asettui kaksi Jaron joukkuetta. KP-V pääsi lähtemään peleihin täydellä 10 pelaajan miehityksellä.

Ensimmäisenä Kaustisen joukkuetta vastassa oli Jaro röd. KP-V lähti peliin hieman arastellen ja vastustaja rokottikin yhdellä maalilla. Peli jatkui tasaisena ja KP-V:kin sai luotua maalipaikkoja, mutta palloa ei vain saatu maaliin. Seuraavakin maali oli vastustajan heiniä. Toisella puoliajalla alkoi KP-V aktivoitua lisää ja kovan yrityksen jälkeen Jasper Peltoniemi sai pallon vastustajan maaliin. Oma puolustuspelaaminen oli myös toisella puoliajalla vähän pehmeää ja vastustaja rankaisi vielä kahden maalin verran. Juuri ennen loppuvihellystä Valle Varila sai vielä lauottua pallon vastustajan maalivahdin selän taakse ja ensimmäisen pelin loppulukemiksi tuli 4-2.

Toisessa pelissä vastaan asettui Jaro vit. Peli oli tasaista ja molemmat joukkueet saivat luotua maalipaikkoja. KP-V:n uhrautuvan puolustuksen johdosta vastustaja sai pilkun ja siirtyi pelissä 1-0 johtoon. Peli ei kuitenkaan ennättänyt vanhentua kauaa, kun Milo Pollari pisti pallon maaliin ja tasoitti pelin 1-1. Kun maalihanat saatiin auki, ei mennyt kauaakaan, kun kotijoukkue iski jälleen. Tällä kertaa maalista vastasi Jasper Peltoniemi. Toisella puoliajalla nähtiin vielä yksi maali, kun Valle Varila pisti pallon vastustajan jalan kautta maaliin. Peli päättyi kotijoukkueen kannalta voittoisasti 3-1.

Molemmat pelit olivat tasaisia ja pienellä onnella sekä aktiivisemmalla peliotteella ensimmäinenkin peli olisi voitu kääntää KP-V:n voitoksi. Maalintekijöiden lisäksi mainittakoon Topias Saari, joka joukkueen tuoreimpana tulokkaana taisteli hienosti laitapelaajana ja vei tilanteet aina loppuun asti. Pakin paikalla Joose Puumala teki varmaa ja rauhallista työtä katkaisten vastustajan hyökkäysyrityksiä. Toisen pelin maalissa ollut Arttu Stenman piti pilkkua lukuun ottamatta nollapelin ja teki hyviä vastaantuloja ja otti tärkeitä koppeja. Seuraavan kerran P9 joukkue pelaa Kokkolassa ensi tiistaina 4.8.