Rachid El Kadiri toi KP-V:lle ensimmäisen aikuisten Judon SM -mitalin
15.5.2016 10:11 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KP-V:n Marokolaistaustainen judoka; Rachid El Kadiri otteli hienosti pronssille Judon SM -kisoissa!

Judon SM -kisat Oulu 14 - 15.5.2016

Lauantaina 14.5.20016 Oulussa taisteltiin Judon (aikuisten) SM -mitaleista. Sunnuntaina vuorossa joukkuekisa ja sovellettu judo.

Marokosta Suomeen ja Pietarsaareen (v. 2015) muuttanut Racid El Kadiri liittyi Pääsiäisen jälkeen KP-V:n jäseneksi ja halusi lähteä edustamaan seuraa judon SM -kisoihin.

Rachidin meriitit judossa ovat Marokon ajoilta kovaa luokkaa. Maahanmuuton jälkeen treenaamiseen ja kisaamiseen oli tullut taukoa, mutta kipinä ja lajitaidot ovat ennallaan. Noin kuukausi ennen SM -kisoja Rachidille aukesi mahdollisuus osallistua Suomen Judomaajoukkueen harjoitusleirille, jonka jälkeen hän päätti lähteä SM -kisoihin Suomessa.

Kokenut Rachid valmistautui SM -kisoihin ainoastaan n. kuukauden ajan ja päätti osallistua yhtä painoluokkaa ylempään sarjaan (M -73 kg), missä tavanomaisesti ottelee. Rachidin näytöt SM -kisoissa olivat kovaa luokkaa, eikä yksikään vastustaja saanut yhtään ottelupistettä hänestä.

Rachid voitti kaksi ensimmäistä ottelu näytöstyyliin, 10-0 suorituksin n. 20 sekunnissa. Kolmas ottelu oli tasaväkisempi, eikä siinä jaettu suorituspisteitä lainkaan. Rachid hävisi tämän ottelun yhdellä, otteen irroituksesta annettulla varoituksella ja tie loppuotteluun "nousi pystyyn".

Täysiaikainen pronssiottelu oli taas Rachidin hallintaa ja hän voitti sen selvin luvuin 7- 0.


   
Lisää uutisia
Judo
«  Lokakuu   »
Kategoriat