Judo; Tiia Timmerbackalle ruskea vyö ensimmäisenä KP-V:n naisjudokana
7.6.2017 7:03 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kuvassa vasemmalta keväällä uusia vöitä suorittaneita; Eetu Kola (vihreä), Tiia Timmerbacka (ruskea) ja Georgi Angelov (sininen).

Judon aktiivinen harjoittelukausi alkaa syksyllä ja päättyy keväällä. Seuran sisäisesti voidaan (seuragraduoinneissa) suorittaa vyöarvot keltaisesta ruskeaan (5 -1 kyu). Tummempien vyöarvojen (3 - 1 kyu) suorittaminen ajoittuu yleensä harjoittelukauden loppuun. Kuluvan kauden 2016-17 päätteeksi seuragraduointeja järjestettiin mm. toukokuussa ja kesäkuussa.

5.6.2017 pidetyssä seuragraduoinnissa Tiia Timmerbacka suoritti ruskean vyön. Timmerbacka on ensimmäinen KP-V:n naisjudoka joka on suorittanut judossa ruskean vyön. Timmerbacka on saavutanut judossa kaksi SM mitalia. Hän on aloittanut judon kutakuinkin samoihin aikoihin, kuin peruskoulun ja ollut nuoresta iästään huolimatta lajin parissa jo lähes 10 vuotta.

Toukokuussa pidetyissä seuragraduoinneissa sinisen vyön suorittivat Georgi Angelov ja Sami Syrjälä, sekä vihreän vyön Eetu Kola ja Tiina Paalola.

Judo vyöarvoja ovat; keltainen (5 kyu), oranssi (4 kyu), vihreä (3 kyu), sininen (2 kyu), ruskea (1 kyu) ja musta (1-10 dan).

Seuragraduoinneista KP-V:ssa vastaa Antti Kola 2 dan.


   
Lisää uutisia
Judo
«  Lokakuu   »
Kategoriat