E-junnut, P12

KP-V 05 - FF Jaro/Röd

Hiekkakenttä

P12 joukkueelle jälleen makea kotivoitto

Kaustisen kuumalle hiekalle saapui P12 joukkueen vieraaksi Pietarsaaresta FF Jaro/Röd. Etukäteen vastustaja tiedettiin vahvasti hyökkääväksi ja Pietarsaarelaiseen tyyliin pallotaitavaksi joukkueeksi.

Tällä kertaa kotijoukkue päätti lähteä hieman puolustavammalla taktiikalla peliin. Sovittiin, ettei lähetä höntyilemään ylöspäin vaan puolustetaan tiiviisti ja tehään maalit vastahyökkäyksistä.

Näin myös tehtiin. Ensimmäisen puoliajan lopulla KP-V sai ensimmäisen kerran pallon vastustajan verkkoon vastahyökkäyksen päätteeksi.

Puoliajalla painotettiin edelleen puolustukseen keskittymistä. Toista puoliaikaa ei ehtinyt kulua kuin pari minuuttia, kun palloa kaivettiin jälleen vastustajan verkosta. Tämä jäi pelin lopputulokseksi.

Kaustislaisten puolustava taktiikka toimi tällä kertaa loistavasti. Makea 2-0 voitto kotikentällä lämmittää mieltä, vaikka vastustaja yritti sysätä osasyyn häviöön tuomarin ja kentän syyksi.