KP-V Monkulat - Ruutupaidat 2

Urheilutalo, Kaustinen

Ruutupaidat kaatui murskalukemin

KP-V Monkulat - Ruutupaidat II 14-3 (6-2)

Lauantaina Monkulat sai Futsal Kakkosen kärkikamppailussa vastaansa vierailijoita Vaasasta, kun Ruutupaitojen kakkosjoukkue saapui Kaustiselle mittaamaan kotijoukkueen kuntoa. Ruutupaidat oli ennen päivän mittelöä sarjassa toisella sijalla heti Monkuloiden jälkeen. Vieraat saapuivat kuitenkin Kaustiselle hieman siipirikkoisella joukkueella, sillä useampi pelaaja oli syystä tai toisesta estynyt saapumasta Kaustiselle.

Kotijoukkueen korkea prässääminen alkoi toimimaan pelin edetessä aina vain paremmin ja tulostaululle jäi ottelun loputtua komeilemaan selkeä kotivoitto lukemin 14-3. Monkuloiden tehohetki sattui ensimmäisen puoliajan puoleen väliin, sillä nopeaan tahtiin tilanne muuttui 1-0 johtoasemasta 4-0 tilanteeseen, joka selkeästi vei vierailijoiden suurimman voitontahdon mennessään. Kaustislaisille tuttu Joni ”Ullava” Uusipaikka pääsi kuitenkin heiluttelemaan maaliverkkoja vapaapotkun jälkeen ja pieni toivonkipinä oli vielä tasaisesta ottelusta. Puoliajalle siirryttiin kuitenkin Monkuloiden 6-2 johtoasemassa.

Toinen puoliaika olikin sitten enemmänkin pelailua ja pallo olikin pääsääntöisesti vierasjoukkueen maalin lähistöllä. Maaliahne kotijoukkue pääsikin hyödyntämään lukuisat maalipaikkansa hyvin ja maaliverkkoja heiluteltiin tasaiseen tahtiin. Maaleja sateli siihen malliin, että niitä allekirjoittanut ei lähde tähän erikseen kuvailemaan, vaan mediatiimin kokoama videokooste puhukoot puolestaan. Perjantaina pelit jatkuvat Seinäjoella Sisu-Palloa vastaan. Otteluun lähdetään linja-autolla ja fanit sopivat mukaan pientä kyytimaksua vastaan.