KP-V ETU, Naisten futsal ykkönen 2017-2018

KP-V - Virkiä

Kaustisen urheilutalo

KP-V etu selvään voittoon!

Kauden avausvoittoa yhä metsästäneet naiset saivat vieraita Lapualta. Sarjataulukossa pykälää korkeammalla oleva Virkiä saapui Kaustisen Urheilutalolle, jonne oli eksynyt mukavat 108 katsojaa todistamaan KP-V etun kauden ensimmäistä voittoa. Vastassa oli selvästi sarjan nuorin joukkue, joten virheitä vieraiden pelin avaamiseen lähdettiin hakemaan korkealla prässillä heti pelin alusta lähtien, joka osoittautui onnistuneeksi valinnaksi, sillä riistoja saatiin kerta toisensa jälkeen eikä Virkiä päässyt luomaan ilanteita kohti Etun maalia. Avausmaali ei tarvinnut odottaa kauan, sillä pelin ensimmäisellä minuutilla Anna byggmästar siirsi kotijoukkueen riemukkaasti 1-0 johtoon. Virkiä kuitenkin rokotti KP-V:n virheistä kaksi kertaa ja siirtyi nopeasti 1-2 johtoon. Nopea aikalisä ja herätys auttoi, sillä Alina Skog ja Sofia Peltola heiluttivat kertaalleen maaliverkkoa ja siirtivät kotijoukkueen jälleen johtoon. Tämän jälkeen Emilia Kykyri pääsi ottelussa ensimmäistä kertaa irti ja heti ensimmäisessä vaihdossaan kiitti luottamuksesta ja laukoi pelivälineen ja KP-V etun 4-2 johdossa kohti taukoa.

Toinen jakso oli kotijoukkueen hallintaa, vaikka Virkiällä oli jakson alussa myös paikkansa, mutta kiitettävästi puolustanut Etu ja debyytin Ykkösessä tehnyt maalivahti Tiia-Maria Karvonen pitivät maalin puhtaana. Loppulukemat lopulta ansaitusti 8-3 KP-V etun hyväksi. Tässä pelissä nähtiinkin parasta etua tältä kaudelta, kaikki pääsivät kentälle asti ja täyttivät ruutunsa hienosti.