KP-V Monkulat - FC Rauma

Urheilutalo, Kaustinen

Monkulat ja FC Rauma pistejakoon

KP-V Monkulat ja FC Rauma jakoivat pisteet Kaustisella 3-3

Futsal –Ykkösessä Monkulat sai lauantaina kotiavaukseensa vieraita Raumalta. Monkuloille haastavaksi vastustajaksi tiedetty FC Rauma oli jälleen haastava vierailija. Edellisestä kahdesta kohtaamista FC Raumaa vastaan ei ole jäänyt kuin paljon jossiteltavaa. Sama kaava jatkui tämänkin kohtaamisen jälkeen, niin ympäripyöreästä ottelusta oli taas kyse.

Monkulat siirtyi ottelussa johtoon pelin viidennellä minuutilla, kun Olli Piili survoi pallon vastustajan maaliverkkoihin. Seuraava maali näki päivän valon 12 minuutin kohdalla, kun Sami Harjupatana avasi maaliltaan korkean heiton Jarkko Ojalalle, jolle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kun potkaista pallon suoraan ilmasta maalin ylänurkkaan. Tästä FC Rauma ei kuitenkaan häkeltynyt, vaan kavensi heti minuutin kuluttua puoliaikanumeroiksi 2-1. Maalintekijänä vieraiden Musov Mustafa.

Toinen puoliaika alkoi vierailijoilta erittäin pirteästi ja Monkulat joutui rikkomaan vastustajaansa useaan otteeseen jo puoliajan alkuminuuttien aikana. FC Rauma käytti etsikkoaikansa hyödyksi ja tasoitti tilanteen 2-2:een Musovin toisella osumalla.

Näissä numeroissa mentiin aivan ottelun viimeisille minuuteille asti, kunnes Tuomas Purronaho räjäytti yli kaksisataapäisen kotiyleisön villiin juhlintaan, siirtäen Monkulat 3-2 johtoo Ojalan syötöstä. Johtoasemaa puolustettiin kynsin ja hampain melkein loppuun asti, kunnes kuusi sekuntia ennen ottelun loppua FC Rauma tasoitti pelin reikäpaitapelinsä ansiosta.

Ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen tasatulokseen 3-3. Tulos oli loppujen lopuksi melko oikeutettu, sillä paikkoja oli molemmilla ratkaista peli omiin nimiinsä.

Monkuloiden pistetili tosin aukesi, mutta tietenkin kolme pistettä olisivat maistuneet vielä paremmalta. Uuden yrityksen aika tuleekin jo lauantaina 20.10., jolloin Kaustiselle tulee vieraita Raahesta, AS Moonin muodossa. Monkulat on kohdannut AS Moonin neljä kertaa, eikä voittoa ole vielä irronnut. Tule siis seuraamaan tiukkaa taistelua sarjapisteistä Kaustisen urheilutalolle lauantaina 16.00.