Urheilutalo, Kaustinen

Hyvällä pelillä niukka tappio

KP-V Etu - FC YPA 1-3 (1-0)

Kauden ensimmäinen harjoitusottelu käytiin Kaustisen Urheilutalolla, jossa vastaan asettui Liigaan noussut FC YPA.

Kotijoukkue lähti otteluun erittäin puolustusvoittoisella taktiikalla ja lähti vastahyökkäyksillä hakemaan maaleja.

Tämä toimi loistavasti eikä ensimmäisellä jaksolla vieraat saaneet juuri vaarallista tilanteita aikaan, vaikka pari kertaa tolpat kolisivatkin.

Ensimmäinen maali syntyi kulman jälkitilanteesta, kun Sofian tulinen ulkosyrjän laukaus otti kimmokkeen Lauran jalasta ja lukemat 1-0.

Toiselle jaksolle YPA lähti antamaan enemmän painetta ylhäältä ja tämä tuottikin tulosta, sillä pelinavaaminen ei ollutkaan enää helppoa.

Lopputulos oli erittäin hyvä ja paikat jopa voittoonkin oli.

Molemmat ketjut pelasivat tasaisen hyvän ottelun ja Teresa suoriutui maalissa mallikkaasti.

Suuri kiitos myös katsojille, joita oli saapunut sankoin joukoin seuraamaan peliä.