FC Monkulat, Futsal Ykkönen

JoSePa - KP-V

Joutsa liikuntahalli

Onnistunut ryöstöreissu Joutsaan

Monkulat kävi tekemässä onnistuneen ryöstöretken Joutsan liikuntahallilla, kun paikallinen JoSePa kaatui 5-8 (3-4) lukemin.

Ottelu oli alusta lähtien täynnä tapahtumia. Monkuloiden ensimmäisessä hyökkäyksessä JoSePan maalivahti joutui pelaamaan palloa kädellä alueen ulkopuolella. Kotijoukkue hämmästeli vielä tuomiota, kun Bright Ihionu laittoi pallon jo oikeaan paikkaan ja laukoi pallon tyhjään maaliin, 0-1. Ottelu jatkui erittäin kovatempoisena. JoSePan nuori joukkue tarkkaili puolessa kentässä ja iski oikealla hetkellä useammalla pelaajalla päälle. Hyvä liike tuotti tasoituksen jo parin minuutin kohdalla. Molemmat joukkueet saivat hyviä maalipaikkoja ja maaleja syntyi vuorotellen. Tauolle siirryttiin Monkuloiden 3-4 johdossa.

Tauon jälkeen Monkulat nousi pelissä kuskin paikalle ja 25 minuutin jälkeen peli oli jo 3-6 vierailijoille. Tämän jälkeen JoSePa pelasi käytännössä koko pelin lopun reikäpaidalla ja yritti hakea kavennusta lentävällä maalivahdilla. Monkulat kuitenkin prässäsi ja puolusti erittäin tiiviisti. Joukkueen viimeisenä lukkona maalivahti Janne Björkgren esitti lukuisia huipputorjuntoja. Monkulat iski pari maalia vielä lisää, joten JoSePan loppuhetkien pari maalia oli enää kosmetiikkaa.

Ensimmäinen vieraspeli Futsal Ykkösessä onnistuneesti takana. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin kevyet neljä maalia tehnyt Jussi Mikkola. Palkintona saatu karkkiboxi ja täydet kolme pistettä tekivät paluumatkasta oikein mukavan.