FC Monkulat, Futsal Ykkönen

Loiske - KP-V Monkulat

Lempäälä Hakkari LH

Nollasaldo tuliaisina tuplaviikonlopusta

Kauden ensimmäinen tuplaviikonloppu ei jättänyt Monkuloille paljoa muisteltavaa, kun kotiintuomisina oli kahdesta ottelusta nolla pistettä. Lauantaina Loiske oli niukasti parempi 6-5 (0-3) lukemin. Sunnuntain ottelussa Valkeakoskella kentällä oli käytännössä vain yksi ehjästi pelannut joukkue ja MadMax otti Monkuloista murskaavan 10-1 (2-0) voiton.

Lauantaina Monkulat oli varsinkin ottelun alussa paremmalla jalalla liikkeellä ja meni reilun kymmenen minuutin kohdalla jo 3-0 johtoon. Maalintekijöinä Tuomas Puronaho kahdesti ja Aaro Hedman. Toisella puoliskolla osat vaihtuivat ja Loiske ei päästänyt Monkuloita enään tekopaikoille. Jarkko Ojalan ja Henri Kuorikosken maalit eivät auttaneet, kun isännät iskivät 6 maalia Monkuloiden verkkoon. Viisi tehtyä maalia pitäisi riittää tällä tasolla voittoon, mutta toisin kävi.

Sunnuntaina siirryttiin pelaamaan Valkeakoskelle. Ottelu alkoi tunnustellen ja molemmat joukkueet saivat luotua puolittaisia tekopaikkoja. MadMax oli kuitenkin tehokkaampi ja tauolle mentiin kotijoukkueen 2-0 johdossa. Tauon jälkeen Monkuloiden peli ja erityisesti puolustuspelaaminen hyytyi täysin. MadMax myllytti kolmella tasaisella ketjulla tilanteita Monkuloiden päähän. 5-0 tilanteessa Monkulat haki kavennusta reikäpaidalla ja onnistuikin tekemään yhden, mutta isännät tekivät vastaavasti toiseen päähän kolme ja peli oli selvä. MadMax oli ehdottomasti sarjan paras joukkue tähän mennessä ja kaikki kunnia heille.

Monkuloiden "härkäviikko" jatkuu jo keskiviikkona, kun Kaustiselle saapuu Futsal Cupin otteluun Lohikosken Pallokerho. Lauantaina neljännen ottelun seitsemän päivän sisään täydentää Ykkösen kotiottelu As Moonia vastaan.