KP-V Monkulat - AS MOON

Urheilutalo, Kaustinen

AS Moon pyöritti Monkulat kuutamolle

KP-V Monkulat- AS Moon 2-6 (1-0)

Lauantaina Kaustisella pelattiin jälleen futsalia, kun kotijoukkue Monkulat sai vastansa AS Moonin Raahesta. Monkuloille ottelu oli viikon sisään neljäs.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja tauolle siirryttiin Monkuloiden 1-0 johdossa, kun hanakasti karvannut Tuomas Puronaho sai palkinnon ja riisti puolustajalta pallon ja ujutti sen tyylillä verkon perukoille. Jo ensimmäisellä puoliskolla maalivahti Sami Harjupatana piti kotijoukkuetta pystyssä.

Toisella puoliskolla pelin ote siirtyi enemmän ja enemmän vierailijoiden haltuun. Uhrautuvasti puolustanut kotijoukkue joutui kuitenkin kaivamaan pallon pian tauon jälkeen maalistaan. Ja niin kuin yleensä käy, niin seuraavaa maalia vierasjoukkueen ei tarvinnut kauan odotella ja kolmen minuutin sisällä vastustajat olivatkin karanneet jo 1-4 vierasjohtoon. Monkuloiden paras terä jäi pelissä näkemättä ja loppunumeroiksi kirjattiin 2-6.

Monkuloiden vähäisiä ilonaiheita kauden ensimmäisen pelinsä pelanneen Eeli Penttilän onnistuminen maalinteossa. Muuten kotijoukkueen onnistujia olikin hankalampi löytää. Maalissa loistopelin pelannut Sami Harjupatana palkittiin ansaitusti kotijoukkueen parhaana pelaajana.

Seuraavaksi vastus ei ainakaan helpotu, sillä lauantaina Kaustiselle saapuu sarjan kärjessä oleva PS Villa Hyvinkäältä. Ottelu alkaa 15.00 ja varmaa on, että kotijoukkue tulee sisuuntuneena otteluun neljän tappiollisen pelinsä jälkeen.